Oppdatering uke 21

Tiden flyr, nå er det ikke lenge til alt skal leveres!

I og med at det har vært langhelg har jeg jobbet en del hjemme, det vil si jeg har jobbet mye med design. Jeg tok for meg konvolutt, kalender og brosjyre. Jeg ønsker at “bølgen” som er på hjemmesiden skal gå igjen i produktetene (så langt det er mulig). Jeg kom opp med to forslag til konvolutter, jeg velger å gå for et enkelt design også på konvoluttene:
Konvolutter Untitled-1

Jeg har også laget en bordkalender som bedriften kan gi til kunder eller ha selv på sin pult, jeg slo sammen to måneder på en side for at den ikke skulle bli for stor. Planen er at det skal komme opp en nytt bilde når man “blar om” på kalenderen. Her er det jeg hadde tenkt for januar og februar
ij

Brosjyren lager jeg om grensekontrollstasjonen i Larvik, dette er en brosjyre som egentlig er til bedriften CTL, men Bugge & Olsen og CTL har et tett samaberid og jeg ble derfor spurt om å lage denne brosjyren. Den er ikke helt ferdig, det er veldig mye tekst og lite bilder foreløbig i brosjyren, dette skal endres på.
Screen Shot 2013-05-22 at 8.56.01 AM Screen Shot 2013-05-22 at 8.56.11 AM

Ellers jobber jeg veldig med nettsiden, og håper å ha den ferdig i løpet av uken. Jeg mangler mye tekst og bilder, men det er heldigvis under produksjon!
Nettsiden kan sees her: www.nettkringkasting.no/~susanne/wp

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


× six = 36

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>