Oppgave i Indesign

Har hatt i oppgave å lage et magasin på over 6 sider med valgfritt tema, i Indesign.
Jeg lagde en guide for et spill som heter Dark Souls, hvor hver side informerer om forskjellige fraksjoner i spillet.
Dette er en guide laget for spillere som vil vite om hva de forskjellige fraksjonene innebærer, og kan hjelpe med å gi en oversikt over hvilken man selv vil være medlem av i spillet.

Jeg har brukt svart bakgrunn og lyse tekster for det meste, for å gå i stil til spillet som generelt er veldig mørkt. Bildene jeg har brukt er offisiell artwork for spillet og annen skjermdump fra gameplay.
Den er originalt laget for å printes, og ligger ute i veldig lite format for å ha plass på skjermen. Er fullt klar over at teksten ikke er leselig på den oppløsningen som ligger ute.

Designet trenger litt finpussing, og ikke all tekst er ferdig, rettet eller fylt ut riktig. Når jeg er helt ferdig med den kommer jeg til å bruke guiden selv, og legge ut på nett for andre. Dette er altså en (nesten) funksjonell guide som folk kan ha bruk for.

Du finner guiden HER

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>