Semesteroppgave – fremdrift

I forrige uke ble jeg kontaktet av et IT-selskap. De ønsket et forslag på design av mal til 12 ulike konsept. Tanken er at bedriften skal ha ulike maler for hvert konsept, hvor de kan endre foto og tekst, men ikke hovedlayout. Jeg har laget et forslag til dem på et av konseptene. Har i tillegg laget en forklaring til malen/template og tanken bak, i forhold til plassering av tekst/bilder, fargevalg, dekor og logobruk. I forbindelse med denne designjobben fikk jeg tilsendt bedriftens designmanual. Det var interessant, siden vi nesten akkurat har jobbet med å lage en slik manual på skolen. Litt uvant og skulle forholde seg til så mange regler, men en morsom utfordring. Oppgaven jeg jobber med skal implementeres i semesteroppgaven. Jeg kan av ulike grunner ikke publisere innholdet på bloggen enda, men vil legge ut arbeidet jeg har gjort på Idelager, for fremvisning til klassen.

Har dessuten jobbet mer med layout til websiden min, men jeg har enda ikke klart å bestemme meg for firmanavn/logo. Viktor mente at jeg bør prøve å finne på et norsk navn til bedriften min. Foreløpig kaller jeg det Færder Design, men det kommer nok ikke til å bli navnet jeg ender opp med. Sliter litt med designet på websiden også, det er foreløpig litt for grått og trist, men jeg jobber med mange ulike muligheter. Rart hvor vanskelig det skal være å lage deign til seg selv, det er merkelig nok mye enklere å finne på noe til andre:-)

ferder_maximised_ferdigdesignstart

Heldigvis er jeg også godt igang med design av web for Rosanes Eiendom. Denne siden syntes jeg blir ganske fin og oversiktelig. Har foreløpig bare “tjuvlånt” noen illustrasjonsfoto fra nettet, men disse bildene skal snart byttes ut i reelle foto fra eiendomsprosjektene de driver med.

Rosanes_webdesign_graa_m_knapp_001Rosanes_webdesign_graa_med_knapper_002

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


one + 7 =

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>