Uke 17 – Fremdrift

010_moveon_web_digital-design013_moveon_filmopptak


1.Navnvalg: Lighthouse Media & Graphic Design. Har vurdert mange ulike navn til firmaet mitt, og har havnet på dette. Grunnen er at jeg syntes det har en fin klang, og i reklamebransjen handler det dessuten om “å vise vei”. I distriktet vårt har vi flere fine fyrtårn, og et område med maritimt preg. Har derfor også hentet inspirasjon til navnet, fra Vestfolds flotte skjærgård. Jeg syntes dessuten at det er fint med et litt abstrakt navn til firmaet, (noe som er mye brukt i media og reklamebransjen).

2. Logodesign. Jobbet frem to forslag foreløpig, og er usikker på hvilken av disse jeg skal gå for. Det avgjørende blir hvilken av de to som vil passe best inn i webdesignen. Når jeg har bestemt meg for hvilken type, vil jeg ferdigstille den. Mulig jeg også tegner inn et enkelt objekt, (skisse av et fyrtårn), men er egentlig ikke så stor fan av for mange elementer i logoen. Den ene logoen er litt mer uhøytidelig, med sin håndskrift liknende font, og får sånn sett litt mer særpreg. Den andre gir et strammere inntrykk, og jeg har valgt en veldig lett font (Avnir Next Ultra Light), som passer til selve navnet: Lighthouse.

3. Webdesign. Er godt igang med utforming av websiden og har jobbet med ulike forslag. Fargene jeg har valgt går i grå, hvit, brun og orange. Jeg vil ha et stilrent inntrykk, uten at det blir for kaldt og upersonlig. Derfor er blant annet orange valgt inn. Denne fargen er livsgledens farge. Den står for entusiasme, kreativitet, vitalitet, tankefullhet, oppriktighet, forandring, solvarme og nysgjerrighet.

Jeg knoter litt, både med logo og webdesign. Får ikke helt bestemt meg for endelig utforming, men det håper jeg på å få litt input på ved gjennomgang for klassen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


− 3 = five

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>