March 3rd, 2011

BloggBoost

Jaja.. Til alle dere tusen som har ventet siden oktober på ny bloggings fra Aronsen. Dette er en mobilbloggtest, og funker det, så skal dere se det blir fart i sakene, som snegla sa…

February 22nd, 2011

Horten – Nøtterøy. “The Idiot Timelapse Project”

Fikk en snedig ide her om dagen..  Gå til skolen, og stoppe hver tyvende meter ca, og knipse bilder som jeg kunne sette sammen til en timelapse video.  Problemet mitt, er at jeg bor ikke ti minutter unna.  Enjoy..

The Idiot Timelapse Project

November 23rd, 2010

Diverse Foto oppdateringer

Har vært sløv med bloggoppdateringer, men det betyr ikke at jeg ikke flyr rundt og knipser bilder!?!?  Noe har jeg fått lov og legge ut, så her er et lite knippe av det jeg har puslet med de siste ukene:

AKT:  Fikk i oppgave og lese lyssettingen og kopiere disse to seriene:

Her er da min besvarelse:

Her er noe fashion smashion:

Oppgave og utsmykke en Barnebok og en Krim med fullmånebaserte bokcover:

Tittelløs versjon av krimen her ser jeg ja.. akkarat.. da kan dere tippe hva den heter selv.. :)

October 20th, 2010

High Key photos

En av oppgavene til denne ukes visning var high key portretter..

October 11th, 2010

Se7en… Fototolkninger.

Folkens.. Etter enorm forespørsel og mas fra hundrevis av følgere som venter i spenning, så oppdaterer endelig Aronsen bloggen igjen..  Vi har vært igjennom en rekke oppgaver, merker at nivået sakte men sikkert heves, og i høstferien fikk vi altså oppgaven ” de syv dødssynder”, som skulle tolkes med vårt egne syke bildesyn..

En riktig så artig oppgave, men jeg merker at ideene fort blir ambisiøse i forhold til nivået jeg ligger på.. men jeg har nå rabla ned noe greier. her er et par av mine tolkninger:

Vrede…

Fråtseri

Hovmod…

Utukt…

Ikke alle jeg er like fornøyd med, og noen er ikke engang bloggverdige, men jeg lover og bli flinkere på blogging fremover folkens..  Greit?

Med vennlig hilsen

FolmoeFoto

“Nærmere enn Japan”

September 18th, 2010

FK Tønsberg fans???

Det er lørdag, ikke ordinær skoletid, og da må jeg bare bruke bloggen her til og fyre opp nabokrigen litt, hvis det finnes noen på denne skolen som har en og annen muskel som trigger litt på sport, og ikke bare besitter macmuskler..

Etter å ha vist en heroisk innsats og karret til seg et helt poeng hjemme mot bunnlaget Fram, ligger nå Tønsberg hele 4 poeng foran, det i følge Tor Thodesen, middelmådige Ørnlaget fra Horten. Snakk om å få godt utbytte ut av hver krone i både poeng og dyktig trener, FKT!!!!

neida sååå……… :)   sitter her og jobber med ny fotooppgave..  “urban”.. den kan bli lei og få til her i byen gitt.  heia Ørn!!

September 15th, 2010

telegram fra gnisten!! Fotos til slakt!!!

RockeAron har vært dårlig på blogg den siste uka, da jeg har satt oppgavejobbing i høysete… Men her er updates.  Hvis noen bryr seg i det hele tatt.. Er det det??  Haloooooooooo???

oppgaveinnlevering i dag.. blender, lukker og så tror du dæven døtte ikke bjørn og David har lurt inn en frioppgave på natur også da??

Også så flott som denna naturen er da..  imorra er det visning.  Da skal jeg blåse klassen av banen med noen naturshots som sprenger en del grenser..

Schmekkas på schmokken!!!!!

September 7th, 2010

Fotooppgave 1 klar til slakt…

Første oppgave levert.  Tolket. Feil?  Riktig?  Vi får se..  Felles visning imorra, med kritikk av verste sort fra elever og medstudenter.  Ni bilder i 2D. Dybde er fy fy, struktur er tillatt.  Grensen er hååårfin folkens.. :) Ble tvunget til og tenke komposisjon, komposisjon, komposisjon..  En artig tankegang og ta med seg i fotograferingen, og selvfølgelig helt elementært..

her er min besvarelse:

det gyldne snitt:

Sentrert:

Forskjøvet akse:

Symmetri:

Asymmetri:

Horisontal:

vertikal:

Sirkel:

Trekant:

Så får vi se.. skal fortelle dere om det ble total slakt, eller om jeg er inne på noe..  Imorra..  zzzzzzzzzzzzzzzzz..

September 2nd, 2010

The divine proportion…

Har gledet meg masse til denne dagen, og ta fatt i litt fotorelatert arbeid..  Klassen holder høyt nivå virker det som, så jeg får suge til meg alt jeg kan.  Har sett både et og annet skikkelig flott bilde tatt av disse medstudentene.. Etter en kjapp gjennomgang av Micelangelo, Fibonacci, det gyldne snitt og øvrige komposisjonsprinsipper, så ble første oppgave mottatt, med stram innleveringsfrist til tirsdag.

9 stk fotos med ulike elementer, alle i 2D;

*Det gylne snitt,

*Sentrert

*Forskjøvet akse

*Asymmetri

*Symmetri

*Vertikal / horisontal

*sirkelen

*trekant.

Ser ut til at Aronsen får litt og henge avtrykkertommelen sin i denne helgen.  Men hva gjør vel det, så lenge det er superartige saker?!?  Jeg koser meg…  detta er dævelsk morro.. (så langt ihvertfall..)

September 1st, 2010

Hvor ble det av oppdriften?

8. plass av 17 lag..  Det er nesten så jeg ville kalt det midt på treet..  Jeg vil si vi gjorde en ok innsats utifra de feilaktige forutsetningene vi fikk i forkant av oppgaven.   “Stor høyde”.  Tant og fjas.  Sludder og pølsevev..   Det ble vår akilles gitt.  Finnes ikke verken termikk, oppdrift eller på 6 meters høyde.

Men jeg skal ikke unnskylde fiaskoen..  Vi biter det i oss, og ser lyst på fremtiden.

Imorgen begynner vi så smått med det faglige, og ikke nok med det.  Imorgen kveld skal det jaggu nytes noen alkolytter med klassen.  Sosiale tilstelninger følger med studielivet har jeg skjønt.

Håper bare ikke aronsen finner frem trylletrikset.

Next Page »