SEMESTER OPPGAVE ER FERDIG

Da er oppgaven min ferdig, og her er noen linker til det jeg har laget.

Screen Shot 2013-06-06 at 10.39.58 AM  Screen Shot 2013-06-06 at 10.41.15 AM  Screen Shot 2013-06-06 at 10.41.39 AM
Nettside Prorek            Profilmanual                  Promoteringsvideo

I korte trekk er det dette jeg har holdt på med de siste 8 ukene på skolen:

Logg for arbeidet finnes nedover på siden.

  • Visittkort/brevark/konvolutter
  • Profilmanual
  • Promoteringsfilm
  • Nettside Prorek
  • Annonse til magasinet “Åsgårdstrand på tvers”

Min semesteroppgave i sin helhet var å lage en ny fresh logo for Prorek i Horten. I Horten er det kun 3 profilerings firmaer så det er ikke så stor konkurranse. Eieren av selskapet er veldig skeptisk til å forandre logoen fordi alle i byen kjenner den, og den syns på lang avstand. Men – han liker logoen, og skal tenke på det når de flytter lokalene sine til Skoppum til neste høst.

Jeg ville jo prøve å beholde noen av fargene  i logoen, så jeg beholdt det gule, men lagde en litt mer rolig variant som ikke er så dominerende. Jeg føler også at den er litt mer enkel og ryddig i forhold til den gamle.

Nettsiden er basert på en kunder som er den “vanlige mannen i gata” som ønsker seg bil eller vindus dekor, eller seriøse firmaer som ønkser å profilere firmaet sitt.
Derfor har jeg valt å lage en enkel side uten paralax scrolling som er så “in” for tiden. Dette føler jeg kan forvirre kundene, og sende de vidre til andre profilerings firmaer.Det er basert på et resposivt design som fungerer bra på Pc, Ipad og Smart phones. Bildene skaleres riktig, og skriften blir mindre når man åpner siden på en telefon.

Jeg valgte å kun ha èt bilde på hver side som viser til temaet, og heller ha et kunderegister og galleri, der søkeren kan se hva firmaet har laget og designet.
Fargevalget på nettsiden er beskrevet i profil manualen, og går ut i fra fargene i logoen.

Jeg har også laget visittkort, brevark og konvolutter. Konvoluttene er veldig enkle med logo på venstre side øverst, med firmaets navn og adresse nederst på høyre side.Brevarkene er satt opp med standard maler med logo, avsenders navn og adr, og mottakers navn og adresse.
Visittkortene er to sidig med logo øverst i venste hjørne med alle opplysninger som trengs, med logo  på baksiden.

Profilmanualen er på 38 sider med detaljert beskrivelse av logo, nettside, fonter, avstand, størrelser m.m.
Den er i A5 format med sort spiral og frostet plast på front og bakperm for å bevare manualen.
Det er også enklere å håndtere en manual som er litt mindre, og som har en hard perm rundt seg.

Under utplasseringsuken min på Prorek fikk jeg i oppgave å lage en annonse som skulle være med i magasinet “åsgårdstrand på tvers”. Den er sendt i trykken nå, og kommer sannsynlig ut i juniutgaven.
Jeg har videre utviklet annonsen, og lagt inn ny logo, med ny font og noen nye bilder. Denne er A4 format og kan da brukes i diverse magasiner som reklame for Prorek.

Jeg fikk også laget en liten promoteringsfilm for firmaet som kan vises på feks bastøfosen, lokal bussene og diverse legekontor. Den er ca 2 minutter lang og baserer seg på å vise i enkelhet hva firmaet driver med.

Oppgaven min føler jeg har passet meg veldig godt. Jeg har hatt en veldig fin tid  med å deisigne logoen, ta bilder og sette opp nettsiden min.Jeg har disponert tiden min riktig, og har lagt inn endel bufferdager i tilfelle sykdom eller andre uventede ting som skjer i hverdagen. Jeg er veldig glad for at jeg har vært i arbedislivet såpass mange år som jeg har i forhold  til det å disponere tiden riktig i forhold til mengde arbeid.

Nedenfor har jeg lagt ut noen bilder fra prosessen min.

Screen Shot 2013-04-25 at 9.55.56 AM Screen Shot 2013-06-05 at 1.41.08 PM   Screen Shot 2013-06-06 at 12.20.13 PM Screen Shot 2013-06-06 at 12.21.59 PM Screen Shot 2013-06-06 at 12.24.10 PM  Screen Shot 2013-06-06 at 12.23.56 PM annonse ny Prorek Screen Shot 2013-06-06 at 10.41.15 AM Screen Shot 2013-06-06 at 10.41.39 AM For-etter for-ettersiden

I tillegg har jeg valgt ut 5 av mine beste oppgaver .

Trykk HER for å se de.

 

Published in: on June 5, 2013 at 13:56 Comments (0)

Promoterings film for Prorek.

Har laget en liten film om Prorek som kan vises på diverse steder som Bastøferjen, legekontor, busser osv.
Den er veldig enkel, og er laget for å vises uten musikk, men siden dette er en fremføring, har jeg valgt å sette til musikk .

Den skal vises til  mennesker i alle mulige alder og derfor har jeg valgt et veldig enkelt design, men enkle bilder med litt tekst til hvert bilde.

Published in: on at 09:29 Comments (0)

Oppdatering siste uken. – Annonse for Prorek

Da er det ikke lenge til vi skal levere oppgaven, og jeg ligger bra an.
Jeg har begynt på en liten promoterings film om Prorek som kan vises på diverse steder som Bastøferjen, NSB bussene, på legekontor osv. Den varer i ca 1,5 minutt, og forteller i korthet hva Prorek driver med.

Jeg letet lenge etter sang til filmen min. Jeg fant en jeg likte, men fikk en komentar på skolen som gjorde at jeg måtte finne en ny. Da måtte jeg starte på nytt igjen for å få bilder og tekst til å komme i takt med musikken.Mend et er jo en del av prosessen.

I tillegg har jeg rettet litt på en annonse jeg har tenkt å legge ved til oppgaven min. På utplasseringsuken valgte jeg å jobbe litt på Prorek. Jeg fikk  i oppgave å lage en annonse som skulle være en helside i magasinet Åsgårdstrand på tvers. Desverre  har sjefen på Prorek brukt for lang tid på å sende den videre, så den kom ikke med i april utgaven. Men jeg legger med linken til bladet som den skulle vært i. Den kommer da ut i juni utgaven.

Jeg har gjort endel forandringer på den, siden jeg har ulik logo, font, og innhold, men utgangspunktet er det samme.

 

http://issuu.com/asgardstrandportalen/docs/__pt_02_april_2013_lowres

annonse ny Prorek

 

Published in: on June 4, 2013 at 11:27 Comments (0)

Mine 5 beste oppgaver

Jeg har gått igjennom mine oppgaver, og har funnet ut at jeg ville legge ut litt forskjellige typer arbeider jeg har gjort gjennom året.
Da får jeg vist frem at jeg har jobbet i mange forskjellige programmer.

 

  • HURT                               Filmsnutt i After effects
  • KOMPOSISJONER    Komposisjoner i Illustrator
  • A MØTER B                    Ett min. film laget i Premier
  • MAGASIN                       Magasin laget i Indesign
  • ART DECO                     Kopiere plakat i Illustrator
Published in: on June 3, 2013 at 13:10 Comments (0)

Daglig leder liker logoen!

Var en tur innom Prorek her om dagen, og traff sjefen for Prorek.

Han likte logoen min!

Det er noe jeg faktisk har gruet meg til, for han har hele tiden sagt : Hvis jeg skal bytte logo, skal jeg like den ved første øyekast! Og det gjorde han. Kjempe god følelse. Prorek skal bytte lokaler neste høst, og han skal da vurdere om han skal bytte logo. Han fikk med seg en profilmanual og noen visittkort med seg hjem for å diskutere med samboeren for hva hun synes.

Han likte derimot IKKE bildet av seg selv, så jeg skal ned dit iløpet av uka og ta nye bilder av alle tre. Litt mer “action” bilder.

visittkort

Published in: on at 12:29 Comments (0)

Visittkort og Profilmanual er ferdig

Da har jeg fått visittkort og profilmanual fra Allkopi. Jeg må si det var bra service.

Ble veldig fornøyd med resultatet. Har tatt noen bilder som jeg skal legge ut her med manualen og visittkortene.

Profilmanualen ble totalt 38 sider med sort spiral og frostet front og bakperm. Veldig fint. Den er laget i A5. Grunnen til det er at den bli mer hendig å ha i hånden, og den tar ikke så stor plass. Grunnen til frostet front /bakside er for å bevare manualen. Og for utseendes skyld.

visitt

 

 

Published in: on May 29, 2013 at 12:25 Comments (0)

Oppdatering uke 22

Da nærmer vi oss innlevering, og jeg har fått gjort endel denne uken.

Profilmanualen min er ferdig, og jeg har laget en flashfil som jeg skal linke til siden min, og jeg har også sendt den til print hos Allkopi i Tønsberg.
Har også sendt visittkort til print, så jeg har noe mer som ike kun er digitalt.

Har fått laget ferdig HURT filmen min som jeg har jobbet litt på mellom slagene, og den ligger nå under de 5 beste oppgavene mine.

Har gjort noen småjusteringer på nettsiden, bla meldingsfeltet som jeg har på kontakt siden . Den var på engelsk, og den sto opprinnelig  på venstre side. Jeg tok den over på høyre side, men måtte jobbe med marginen for å få den til å se riktig ut. Så nå er den på norsk, og den er på plass der den skal være.

Nå mangler kun logoer fra firmaer som Prorek har laget. Dette skal jeg enten ta meg av i morgen – eller på torsdag.

Da bærer det i vei til sentrum for en prat med Allkopi.

Her er litt bilder fra det jeg har jobbet med.

Screen Shot 2013-05-28 at 10.15.58 AM Screen Shot 2013-05-28 at 11.18.51 AM brevark-side1 c5konvolutt konverlutt-65  konverlutt-EC4

Published in: on May 28, 2013 at 11:25 Comments (0)

HURT

Vi fikk i oppgave å lage en liten filmsnutt på ca 10 sekunder i After effects. Jeg ble veldig engasjert, og syns det var veldig morsomt. Følte jeg måtte gjøre noe personlig med det, og valgte da og lage en liten film som jeg har dedikert til pappa og lillesøsteren min.

Oppgaven var å legge tekst etter hverandre i takt med musikk/lyrikken.

Den ble nesten 2 minutter lang til slutt.

Her er linken til filmen min.

Published in: on May 27, 2013 at 13:30 Comments (0)

HURT

Her er filmen min vi skulle lage i aftereffekts.

Jeg skal forbedre den, og legge den ut blant de 5 beste oppgavene mine. Jeg har faktisk glemt å legge den ut på bloggen min!

Published in: on May 26, 2013 at 20:17 Comments (0)

Oppgaver for neste uke.

Da har jeg satt meg ned og skrevet opp det som er virkelig nødvendig å gjøre denne førstkommende uken.
Jeg har aldri levert en oppgave for sent, og skal heller ikke gjøre det denne gangen heller, derfor setter jeg oppen plan på å bli ferdig denne uken, og heller sitte med de 5 siste oppgavene og finpusse på ting jeg kanskej føler trenger et liten ekstra finish.

Rette opp “KUNDER” siden. ( Mangler logoer)
Få hjelp til å forandre posisjon på overskrifter ( fikk det ikke til selv)
Skaffe et bilde av rollups til nettsiden
Kontakte Allkopi man/tirsdag ang kopi av manual og visittkort
Se over grafisk profilmanual for skrivefeil.
Legge til min. 5 ekstra bilder til “GALLERI”.

Ellers – så har jeg å jobbe med de 5 oppgavene mine, lage alt jeg hittil har laget i PDF format, og lagre alt på Idelager.
Jeg tror dette skal bli bra jeg!

 

Published in: on at 20:04 Comments (0)