“high-low key”

HIGH KEY

HIGH KEY

LOW KEY

LOW KEY

Posted in Uncategorized | Leave a comment

” Det naturlige “

Her skulle vi lage 3 bilder av det vi syntes er naturlig. så da valgte jeg å lage bildene mine ut ifra det jeg synes er naturlig. spent?

se her da vel :)

Posted in Uncategorized | Leave a comment

” stillhetens bevegelse “

Ja da var det nok en oppgave unnagjort, og hittil, er vel denne jeg er mest fornøyd med :) oppgaven heter stillhetens bevegelse. Her skulle det være 5 bilder. å da valgte jeg å lage en liten film av de bildene. film og bilder kan dere se under her.

tema i denne oppgaven, valgte jeg å gjøre dyster. det er historien om ei jente som er veldig deprimert. hvor hun faktisk ikke orker mer, å velger å ende livet sitt ved å drikke seg i hjæl.

jeg synes bildene og musikken passer veldig godt sammen, og det er en handling i historien :)

under her kan dere se filmen :)

stillhetens bevegelse

Posted in Uncategorized | Leave a comment

” siste rest av sommer “

hvordan går sommeren overi høst? kan vi ta med oss litt av sommeren inn i høsten?

dette var en ekstra oppgave vi fikk og det skull være kun 1 bilde.

jeg valgte å bruke ann som modell, og vi satte igang med idemyldring, og kom fram til en løsning som funka for henne som modell, og for meg som fotograf :)

så her gjaldt det å være kreativ, og ikke tenke ” den siste utepilsen ” .  dette  er en oppgave som i utgangspunktet ikke er så enkel å løse fordi det er så mye som kan forbindes med vår,sommer og høst. under her vil dere kunne se min løsning på oppgavven med tillatelse av ann til å legge ut her :)

Posted in Uncategorized | Leave a comment

time after time

Hurra :) i dag har jeg bltt ferdig med bildene til alle 3 oppgavene. Å jeg vil gjerne si at jeg er ganske så fornøyd med resultatet av oppgavene :) de jeg er mest fornøyd med, er oppgave 2 og 3. (dybdeskarphet/uskarphet og natur )

I morgen får jeg nytt kamera, og jeg gleder meg veldig til å kunne bruke noe annet enn “flausa” ( altså det kamera jeg har nå) jeg kommer til å legge ut bildene fra oppgave 2 her.

Ha en fortsatt fin kveld :) og følg meg på ” moment by moment ”

skarphet i forgunn

skarphet i midten

skarphet i bakgrunn

skarphet i alle

Posted in Uncategorized | Leave a comment

oppgave 2

nå har vi fått oppgave 2, og den er litt tricky, men kan bli ganske så kul :)

vi skal levere inn 3 forskjellige oppgaver til torsdag, så her er det ingen fritid :)

oppgave 1: her skal vi komponere et bilde med tydelig forgrunn, midt og bakgrunn.

oppgave 2: natur, vis ditt eget billedsyn!

oppgave 3: her skal vi vise frosset bevegelse, bevegelsesuskarphet og panorering.

med disse oppgave skal vi lære hvordan vi bruker blender og lukkertid, skarphet og uskarphet. også er det en frioppgave :) det er oppgave 2. jeg har allerede planene klare for for oppgave 1 og 2, men 3 er litt mer usikker. uansett, tror det blir spennende :)

Posted in Uncategorized | Leave a comment

Oppgave 1

Sånn da var vi igang med oppgaver :) endelig ut å fotografere….

Den første oppgaven vi skal løse , går ut på ” struktur og overflater “. her skal det tas 9 bilder totalt. Det som vil bli problemstillingen her, er at bildet skal være i 2D.

* det gyldne snitt
* sentrert
*forskjøvet akse
*asymmetri
*symmetri
*vertikal/horisontal
*sirkelen
*trekanten

her må vi bruke fantasien og være kreative. Jeg har derfor valgt og ta med meg naturen inn, og under kan dere se en kreasjon jeg har laget.

Posted in Uncategorized | Leave a comment

” RO “

I dag fikk vi en felles oppgave som skulle løses individuelt. eksponeringsdesign fik også denne oppgaven. denne oppgaven, har jeg hvert borti mange ganger før, da det er snakk om det gyldne snitt, og følte derfor også at å tegne firkanter, sirkler, trekanter og streker, er jeg litt feridg med. men jeg tok oppgaven og gjorde det beste ut av den.

Nå gleder jeg meg veldig til å komme igang med studiet, og kunne gå ut å lære , leke med kamera og ha det gøy :)

Posted in Uncategorized | Leave a comment

slipp på ” blanket “

i dag er den store dagen for å slippe “blanket”. Gruppa har hat et godt samarbeid, og alle er fornøyde med resultatet av lille “blanket”. Noen vil kanskje synes at vi er litt på kanten , men man må jo bare se humoren i dette :)

Under her vil dere kunne se resultatet av “blanket” :)

Posted in Uncategorized | Leave a comment

” Michael Jackson ” prosjekt

I dag har vi fått i oppgave å løse et ideprosjekt. Dette prosjektet gikk ut på å løse en oppgave hvor vi fikk tildelt 2 egg, noen m hyssing, tush, gummistrikk og ark. Vi skulle løse denne oppgaven ved at egget skal slippes fra 15 m høyde uten å knuse.
Det var da gruppa mi fikk den geniale ideen o, å lage et “hus” til egget som skulle etterligne da michael jackson holdt blanket ut av vinduet. Dette skal vi gjennomføre i morgen. Bilder av laging og fra slippet kommer etterhvert.

Jeg tror fortsatt at dette kommer til å bli et veldig spennende år med mange utfordringer :)

looking forward to it !

Posted in Uncategorized | Leave a comment