Litt pics

September 16, 2010

Yeah! Vi har nemlig fått en ny oppgave som jeg ikke har giddi å blogget om, det er oppgave 2-4, og jeg har jobbet det jeg  kan med de i alle fall. Jeg har funnet ut nye ting, både i photoshop og med kameraet mitt! Mens jeg jobbet med prosjektet, så hadde jeg det også ganske gøy med mine to brødre! De var med å hjalp meg hele veien, og takk gud for det :) Jeg legger ut noen av bildene, så kan dere få se de selv! Ehehe..


Fryst


Bevegelseskarphet


Også fryst bilde


Det er brødrene sine det!


Tony brorshan!


Tony agaain.


Tony Engen Mikarlsen Syversen, ILU!

Dette var da en liten shoot i tunnellen sammen med brorshane mine mens jeg egentlig skulle jobbe med oppgaveee (a) Også satt jeg lenge i går for å laste ned photoshop, og det ble til photoshop CS5, og selvfølgelig klarer frøken Romark å prestere å si at han faktisk har det på eksterndisken sin ellernoe daa, så jeg kunne lånt den og fått det på 30 minutter! ._. DUSTA

Hva synes du? :)

Verdens tøffeste og søteste!

September 1, 2010

Altså.. det ser jo ut som en 1 klasse gruppe har laget dette flyvende vesnet vårt, men det er jo verdens kuleste, og det flyr, skinner og ikke minst VINNER! Det er jeg og resten av gruppa sikker på, og det skjer. Den har tilog med tær, og hvor fett ekke det? Haha, jeg rett og slett digger den!

Her ser du vinner… egget!

!Nathalie Suveren.

Voote for me!

August 31, 2010

Jeg er nemlig med i konkuransen på trygvesta.no (?) Og alt jeg ønsker meg er deres stemmer!


Et bilde jeg tok for en liten stund sideeen!

Så alt du trenger å gjøre, er å gå inn på linke under og stemme en stemme! Det er ikke noe stress i det hele tatt : D

http://trygghet.tryg.no:80/historie/148/Nathalie-Syversen-Trygghet-i-Mammas-armer

Stemt på meg? (:

-Nathaliee

Første innlegg?

August 31, 2010

Dette blir mitt første innlegg på Idebloggens hjemmeside!

Yeah! Dette er andre skoledag på idefagskolen, og jeg trives ganske godt. Idag fikk jeg Imacen min, og sitter i klassermmet etter å ha fått utdelt vår første oppgave. Oppgaven var en utrolig spennende oppgave, og jeg synes vi har begynt med å takle de ganske så bra!

Oppgaven gikk ut på at vi skulle få et egg til å “sveve” og ikke knuse i det egget lander på bakken.

Ustyret vi fikk:

  • 2 egg
  • 22 A4 Ark
  • 10 strikk
  • 2 ballonger
  • 10 meter hyssing
  • 1 svart og 1 rød tusj
  • 1 taperull
  • 10 ass. grillpinner

Gruppa vår var ganske effetkiv og smart, vi skulle nemlig blåse ut innholdet i egget, noe det ikke stod regler om i oppgaven. Etterpå kom David bort og sa at det faktisk ikke var lov likevel! Der gikk tre hele planer rett i dass.. Men når vi fikk luft i ballongene fikk vi en ny ide, som vi fortsatt står fast på. Denne ideen synes jeg skal fungere.

Noe jeg ville vært veldig takknemlig for at dere som bare sjekker innom her nå gjør, er å gå inn på linken under og stemme på bildet mitt i trygvesta! :D

http://trygghet.tryg.no:80/TopVoted.aspx