Mine 5 utvalgte arbieder

1. I den første arbeidet skulle jeg lage et magasin på minst 6 sider. Tema var valgfritt og vi skulle bruke flest mulig av de metodene/teknikkene/verktøyene vi har vært igjennom. Det vil si Text-wrap, Styles (paragraph, Character, Object), rammer/border, tekst. Bilder, grafikk og maskeringer.Jeg lagde en magasin for et reise byrå som jeg kalte Dream Holiday. Alle bildene jeg har brukt er tatt fra nettet og kilder ligger på siste side.

Gå inn HER for å se magasinen i flash.

 

2. I den andre arbeidet skulle jeg lage lage en film på ca. 1 min. Jeg var på Gruppe med Sussanne Elin og Bendik. Vi valgte å lage en skrek film. Vi bestemte oss for å lage en trailer. Vi har filmet med speilreflekskamera og redigerte filmen i Premiere.

Ved å gå inn her kan du se mitt resultat

 

3 og 4. Denne oppgave var ganske stor. Vi skulle presentere 6 ismer, 6 inspirasjon kilder og lage 3 arbeider basert på inspirasjons kildene.

Her er 2 av dem

goodluckferdig

artdeco.psd

 

 

5. I den femte arbeidet skulle vi lage en filmsnutt for DSB angående brannsikkerhet. I oppgaven brukte After Effects, Illustrator og Photoshop.

Her kan du se filmen

 

Semesteroppgave

Som semester oppgave har jeg valgt å lage profilmanualen til Georg Lutzow-Holm som er leder i Sole Hotell. Jeg har valgt akkurat denne oppgave på grunn av litt mer erfaring jeg har fått gjennom hele lærerikt prosessen. Jeg har valgt å jobbe i gruppa sammen med Annelie Amanda Castaings derfor møtte vi dele opp arbeidet og bestemme oss hvem som skal gjøre hva. Derfor valgte jeg å lage en webside til mammaen min i tillegg.

Først og fremst har vi begynt med logo forslag. Det gikk ganske mye tid før vi har bestemt oss til en riktig logoen. Logoen var den viktigste i hele prosessen. Vi skulle lage andre ting videre ut av logoen derfor måtte den være klart først. Dette er noe av mitt forslag før jeg fant ut ideen på den original logoen.

solehotell

solehotell6

skisselogo2

Jeg følte at ingen av de passen nok bra og at vi trenger noe kjennetegn vi skal ha inn i logoen. Så fant jeg ut mens jeg skysset at telefoncover min har kanskje noe element jeg kunne bruke.

fsfs

Svalen, det var en god idée. Det finnes mange svaler på hotellet. Jeg har laget en riktig en på Illustrator og plassert den sammen med logoen. Ut i fra det vi vet så svaler pleier å fly opp mot sola for å finne insekter de pleier å spise. Mens når det er stygt vær så leter de etter dem nede på gresset. Derfor i logoen vårt er svalen plassert opp på skriften SOLE HOTELL. Streken mellom SOLE HOTELL og Den Gamle Doktorgaarden symboliserer horisonten. Dette betyr ”Sole året rundt…” som er hotelles mottoen.

Til slutt logoen så sånn ut.

LOGOOOO

Etter jeg ble ferdig med logoen kunne jeg sette i gang med websiden. Det jeg skulle gjøre var å designe websiden til SOLE HOTELL. Jeg hadde ikke rekket det hvis jeg møtte kode den, derfor har jeg konsentrert meg på bare designe i Illustrator og i tillegg har jeg jobbet i Dreamweaver med mammas sin web side. Tenkte å vise frem at jeg kan kode litt også.

Designe til SOLE HOTELL web side sin tok mest tid. Først og fremst møtte jeg bestemme meg til en konsept og velge farge palett. Jeg har bestemt meg fort at websiden må være mest praktisk og enkelt som mulig sånn at alle alders grupper kan lett finne ut det de trenger. Jeg har laget fast menyen som følger med på websiden hele veien. Man finner alt i dette menyen. Så har jeg laget en modell som følger også med hele veien. Det er mange regler der som f. eks avstand mellom teksten, margin, font, farge osv.  Når jeg var ferdig med webside ”skjellet” begynte jeg å lage flere sider til forskjellige linker. Jeg har laget en del men ikke alle på grunn av få tid jeg hadde igjen. Jeg tror det jeg har laget er nok for å skjønne konseptet mitt.

FORSIDE OMHOTELLOM-HOTELL2 HISTORIEPRESSEKUNDEREFERANSE FOTOGALLERI FOTOGALLERI2VÆRELSER VÆRELSER2VÆRELSER3 VÆRELSER4BILDERKONFERANSEKONFERANSE2KONFERANSE3SALBRYLLUP BRYLLUP2 BRYLLUP3SAMLING SAMLING2BELiGGENHETRESERVATIONS RESERVATIONS2KONTAKTOSS

Før jeg satt i gang med den store brosjyre har jeg laget web siden til mammaen. Der har jeg også lagt alt fra begynnelsen. Jeg begynte først med logoen. Fant ut at BeGlamour kan være et bra navn på bedriften. Så lagde jeg logoen som funket ganske bra. Jeg har valgt farge palett som passet til logoen og resten og har bestemt meg til en modell hvordan siden skal se ut. Så begynte jeg å kode. Det var mye jobb med dette. Mye frem og tilbake men også veldig lærerikt prosessen. Så blei jeg endelig ferdig med websiden. Den eksisterer nå under www.beglamour.no adresse. NB! Noen bilder ble tatt fra nettet på grunn av at jeg rakk ikke å ta alle onkelig bilder selv.

Screen Shot 2013-06-07 at 3.50.40 PMScreen Shot 2013-06-07 at 3.50.52 PM Screen Shot 2013-06-07 at 3.51.06 PMScreen Shot 2013-06-07 at 3.51.18 PMScreen Shot 2013-06-07 at 3.51.25 PMScreen Shot 2013-06-07 at 3.51.34 PMScreen Shot 2013-06-07 at 3.51.43 PMScreen Shot 2013-06-07 at 3.51.52 PM

Da jeg var ferdig med te to største oppgaver startet jeg på den store brosjyre vi har manglet. Der har jeg holdt meg en farge palett jeg brukte på logoen og webside.

Jeg synes at kontrasten skaper livet i arbeidet derfor har jeg tatt svart mot hvit og gull innimellom. Magasin omslag og bakside er svart men alle sidene inne er hvite. Fordi hvit art med svart tekst er best leselig og ikke sliten for øyene i motsetning til svart ark med hvit skrift. Jeg har bestemt meg at brosjyren skal også være så enkelt som mulig akkurat sånn som web side. Rette linjer, riktig rekkefølge, riktig farger og ryddig satt bilder.

Ved å trykke adressen nedenfor kan du se den store brosjyren

http://www.nettkringkasting.no/~natalia/brosjyre/Magasin.html

Når blei jeg ferdig med brosjyren begynte jeg på små ting vi manglet. Jeg har laget en ikke forstyr lap som pleier å henge på dør. Sånn så den ut til slutt.

DETERBEST

Så lagde jeg også gavekort. Der har jeg brukt svale mønster jeg har lagd før. Dette skulle brukes i background på web siden men har ombestemt meg etter vært fordi det var litt for mye. Derfor brukte jeg motivet på første siden i gavekort. Fargen er svart på begge sidene. Hvit tekst på forside som var mest syndelig. Mens på bakside har jeg brukt hvit og gull skrift mot grå boksene hvor man skriver med pen. Selvfølgelig samme farge palett jeg har brukt hele veien.

GAVEKORT

Så er det profilmanualen til slutt. Du kan se den ved å trykke her

http://www.nettkringkasting.no/~natalia/profilmanualsh/PROFILMANUALEN.html

 

Semesteroppgave MD 2013

Semester Oppgave

Profilering til

 Sole Hotell den gamle Doktorgården.

_____

Natalia Jędrzejewska og Annelie Castaings

Som semesteroppgave har vi valgt å lage en ny og hel designprofil til Sole hotell. Ideen på semesteroppgave kom med en gang Sole hotell tok kontakt med skolen. Denne oppgaven blir en lærerik utfordring og full av erfaring for oss.

 

Men forst ska vi lage forskellige logoer forslag hver for seg, for å komme med ideer.  Etter å  ha kommet til et forslag som vi er enige med kunden, skal vi jobbe videre med den Logoen.

Oppgaven inneholder / i denne rekkefølge:

  • Logo
  • Monogram
  • Webside
  • Brøsyrer
  • Logo utrykk – skilt- uniform- puter- håndkler- velkomsbrev- konvolutt- visitkort- gavekort- natthilsner- permer- penner- infoskilt- morgenkåper- tøffler.
  • Presentasjon av det nye konsept
  • Dekør
  • Profilmanual

 

Komposisjonsoppgave

Oppgaven var delt opp i tov deler. I den første skulle vi plassere en dame, et bord, en lampe og en dør i et bilde riktig i forhold til hverandre for å få perspektiv og dybde. I oppgaven 2 skulle vi lage et poster for en utstilling. Vi kunne velge type utstilling selv. JEg har valgt Hundeutstilling. Dette er mitt forslag.

dybde

forslag4