Semesteroppgave – Mockup

Jeg har jobbet mer med utseende på websiden, og har nå satt sammen alle de forskjellige sidene i Photoshop. Jeg er mer fornøyd måten siden ser ut på nå enn i tidligere versjoner jeg har lagt ut. Jeg har brukt en del tid på å sette opp de forskjellige lagene i psd-filene, slik at jeg etterpå kan lagre de individuelle grafiske elementene jeg trenger til siden. Jeg har også valgt ut de forskjellige fontene jeg kommer til å bruke på overskrift, menybar og tekstfelt. Slik jeg tenker det foreløpig er at når man skroller på siden, vil alle elementene som skal bevege seg flytte seg i en horisontal retning. Det eneste som kommer til å stå stille er menybaren og den hvite linjen helt nederst på siden. Jeg tror jeg kommer til å la bakgrunnsbildet stå fast også, jeg får se hvordan det blir med tiden og om det vil passe seg med en endring av bakgrunnsbildet også.

Jeg har i tidligere skisser av websiden hatt en ekstra side hvor det skulle stå litt om formålet til siden o.l. Jeg har ikke glemt den, jeg må bare se hvordan jeg skal løse det teknisk sett, og om jeg skal ha den med i det hele tatt. For å komme til den, tenkte jeg å eventuelt ha et lite ikon som “henger fast” på venstre side, litt over midten. Den kommer til å være i en fixed position isåfall.

I de kommende dagene kommer jeg til å fokusere mer på Javascript, og begynne kodingen av siden. Dette ser jeg veldig frem til!

     

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


four + 8 =

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>