Semesteroppgave – illustrasjoner #6

Ligger litt etter tidsskjemaet mitt nå, siden illustrasjonene har tatt litt lenger tid enn jeg hadde håpet. Det hjalp heller ikke så veldig at vi har hatt forelesning i nesten hele dag, slik at vi “mistet” en skoledag med arbeid. Men jeg er snart i mål med den siste illustrasjonen, mangler bare litt detaljer, highlights og shadows på mannen, så sier jeg meg ferdig.

Foreløpig har det vært en veldig interessant prosess mtp illustrasjonsarbeidet. Det er nok ting som kunne vært bedre, og jeg skulle selvfølgelig ønske at jeg hadde mer tid til rådighet for å jobbe enda mer med illustrasjonene. Men jeg er fornøyd med resultatene, og jeg føler selv at jeg har lært utrolig mye. Det å male i Photoshop er ikke noe jeg har holdt så mye på med før, så det er nok også en grunn til at det ikke har gått så veldig fort. Dessuten har jeg jobbet på en litt annerledes måte enn jeg har gjort før. Jeg har prøvd å eksperimentere en god del med forskjellige default brushes i Ps, og brukt mye lock transparent pixels blant annet. Jeg har også pleid å skisse mye for hånd, og eventuelt scannet inn skissene etterpå, men selvom jeg har skisset litt på forhånd, og laget noen thumbnails, har jeg hovedsaklig jobbet digitalt under hele prosessen. Når jeg har jobbet med hovedillustrasjonene, har jeg gjort alt ifra skissing til endelig resultat i Photoshop. Det har vært en utfordring, men også veldig givende.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


6 + = thirteen

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>