Ex Libris

Fikk i oppgave å designe vår egen Ex Libris, altså et “bokmerke” til å printe/lime inn i bøker som et bevis på eierskap av boka.

 

Det skulle reflektere oss som person på en eller annen måte…noe som er lettere sagt enn gjort.
Siden jeg fikk inntrykk av at dette skulle være noe som en signatur på en måte, så tenkte jeg at det beste var å ha noe som kunne lett lages om til et stempel, så det endte opp med å bli helt i svarthvitt. Jeg brukte en enkel strek tegning av en kinesisk-vegg-skriftrull(eller hva nå enn det heter på norsk) og brukte det som ramme, la inn initialene mine, og navnet mitt på kinesisk(etternavnet mitt øverst, og fornavnet mitt tegnet i to lag oppå hverandre(to tegn)). Til slutt tegnet jeg en “treplate” bakgrunn og lot trefibrene fly litt utenfor skriftrullramma for å representere at det som finnes på denne “rullen” representerer ikke alt ved meg.

Føler at det er et eller annet som mangler, men at det også blir litt for mye å legge til noe mer, så det endte med å bli seende slik ut:

 

Den ble tegna for hånd siden jeg ikke hadde tolmodighet til å få dette til i photoshop eller illustrator, dessuten syns jeg det så bedre ut når linjene ikke var helt perfekteNo Comment

Leave a Reply


one + = 8