Mediedesign 2013, Semesteroppgave for Marius Volden. Tema: “Kelilis Kennel & Hundepensjonat, Designprofil”

HURRA!
Da er semesteroppgaven endelig i mål, og jeg er ganske fornøyd med hva jeg har klart å presse sammen disse siste ukene. Det har vært mye drama og kløing i huet, men jeg synes jeg har dratt dette i land ganske greit.

Her finner du linker til de forskjellige stedene:

SemesteroppgavenSelve semesteroppgaven.
SemesteroppgaveoppdateringerUkentlige oppdateringer under semesteroppgaven.
Mine 5 oppgaverFem av mine oppgaver jeg har gjort iløpet av året.

Jeg har hatt et fint og lærerikt år her på Idefagskolen som hjelpehjelpelærer. Tiden gikk utrolig fort, men jeg har lært veldig mange nye ting og gleder og gruer meg til å se hva fremtiden bringer. Det blir vanskelig å finne en jobb hvor man har en “selvstudie-fredag”. Skal ikke se bort ifra at jeg kommer til å laste opp flere ting her på bloggen i senere tid, for det er kjekt å ha et sted hvor alt er samla.

Takk for meg.

Marius W. Volden

——-

Sensors vurdering av semesteroppgaven:
KELILIS KENNEL & HUNDEPENSJONAT – GRAFISK PROFIL M/HISTORIE

Intressant innfallsvinkel som kombinerer produkt og dokumentasjon i en helhetlig humoristisk vinklet presentasjon. Den helhetlige visuelle profilen til selskapet er velgjort og produktene inneholder virkemidler som kommuniserer godt som enkeltelementer. Logoen er spesielt vel-laget og fungerer utmerket som et gjenkjennende symbol for selskapet. Et stort pluss for meget gode bilder som komplimenterer designet og skaper en nærhet til tjenesten.
Et flertalt av bildene er perfekt lyssatt og holder en høy teknisk standard.
Vekstpunkter:
Selv om flere av disse elementene fungerer meget godt – som brosjyren og logoen – så skiller websiden seg markant fra de andre produktene og kunne med rette hold seg til de samme skrifttypene og fargene som for eksempel i brosjyren – eller omvendt. Dette for å skape et universalt uttrykk som kommuniserer de samme verdiene gjennom det samme grafiske uttrykket. Dette igjen for å skape en gjennkjennelseseffekt.

Helhet graderes med karakteren B

This entry was posted in Semesteroppgave 2013 MD, Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


eight − = 5

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>