29.05 Semester Oppdatering.

29.05 Semester Oppdatering.

Jobbet med å gjenskape arenaen på nytt, ferdig med å plassere ut en tre typer med reklame plakater og flagg.  jeg har plassert placeholder reklame over alt på arenaen så det kan raskt byttes ut med forskjellige opsjoner for pakkene. jeg har også optimalisert de to shaderene som brukes på gjære og logoene(reklamen) modelert selve banen, veien og gjærdet som nå går i rundt hele banen(må eventuelt fikses)

Portalene er ikke helt ferdig.

 

Har fortsatt problemer med svart kant på venstre side av logoene, problemet ligger ikke med texturen, shaderen eller uvmappinga. har satt på clamp option under textur optionene, som skal fikkse problemet, problemet forsvinner når jeg bruker Repeat men det er ikke denn effekten jeg skall ha. (må eventuelt finne en annen måte å vise logoene på, mulig en eller annen form for prosjektering?).

Ellers så står kamera animasjon, de forskjellige pakke optionene i scenen og logoene til de forskjellige firmaene igjen for meg å fikse. beregner at dette kommer til å ta uken(inkludert helgen) ellers er det en del småting.

Jeg har dessverre ikke hatt mulighet til å følge planen jeg satte opp i starten til punkt å prikke på grunn av forskjellige uventede problemer som har tatt en del tid.

Comments are closed.