After Effects

Da jeg fant ut at jeg ikke hadde mulighet til å lagde de bevegelsene og animasjonene jeg ville ha på illustrasjonene mine ved hjelp av interaktivitet i indesign, bestemte jeg meg for å bruke after effects.

I after effects har jeg brukt noe puppetpin-tool for å skape bevegelse, men jeg har for det meste brukt position, scale og rotation. Lydene som er på filmene er lagt til og redigert i after effects.

Michelle har hjulpet meg og står bak mange av lydene. For å ta opp lyden brukte jeg Adobe audition, et program jeg ikke har vært borte i tidligere. Jeg hadde ikke mulighet til å ta opp lyden i et ordentlig studio, så jeg ble nødt til å bruke mikrofonen på mac’en. Derfor er det desverre blitt noe bakgrunnsstøy på noen av lydklippene.

Filmene er rendret ut fra after effects som FLV-filer for bruk i indesign, les mer om det her: eksportering fra indesign. Men fordi disse filmene får en dårlig oppløsning i boken på nett har jeg også rendret de ut som mov-filer og lagt de opp på nettkringkastings siden min slik at det er mulig å se hvordan oppløsningen og kvaliteten egentlig er. Klikk på linkene under for å se på filmene.

Jeremias lommebok

Marihøna på flyplassen i Madrid

Jeremia med ørepropper i nesa

Frosken Peder

RotteRonny

Esken med sjokoladen

Kloakk-kartet

Jeremia i spindelvevet sitt