Semesteroppgave 23.05.2012

Dagen i dag er for det meste blitt brukt til framføring i klassen av alles arbeid sålangt. Jeg har sitti en stund etter skolen og jobbet videre med å “animere” illustasjonene mine i after effects. Nå har jeg funnet ut at jeg må lagre filmene jeg rendrer ut fra after effects som FLV filer, dermed vil de fungere i swf-filen som blir fil-måten jeg eksporterer boka mi som.

Under fremvisningen av hva jeg har gjort siden sist, fikk jeg litt konstruktiv tilbakemelding. Blant annet på at jeg muligens kunne farge eksen til sjokoladekonfekten i en annen farge enn brun f.eks lilla. Jeg prøvde på det, men fant raskt ut at jeg syns den brune esken passet best, derfor har jeg heller jobbet med å skyggelegge den bedre.

Grunnen til at jeg ikke legger ut “animasjonene” jeg lager, er fordi de vil avsløre hva som skjer i boka. Da er det bedre at man får se teksten og “animasjonene” sammen i boka tilslutt for å skape et korrekt helhetsinntrykk.

Jeg har grublet litt over om jeg vil ha en form for farge på sidene i boka, eller om jeg skal la de være helt hvite. Jeg har til nå kommet frem til at hvitt vil egne seg best, da kommer illustrasjonene og “animasjonene” bedre frem.
Det er en del tekst i boka, og jeg har brukt tid på å kutte ned fortellingen uten å fjerne viktige aspekter. Nå føler jeg at jeg ikke kan kutte mer ned, men jeg sitter alikevell igjen med mye tekst. Denne teksten er nå plassert utover et visst sideantall, og det er blitt endel tekst på hver side. Derfor mener jeg også at det vil egne seg å ha en hvit bakgrunn gjennomgående i boka slik at det ikke blir for mye som skjer, og for trangt for teksten.

Her er den tredje utgaven av sjokoladeesken, og en endret utgave av Jeremia med ørepropper i nesa.