Onsdag.6.5.12 – @media ?

En smule stressa om dagen, ettersom ikke det er alt som faller like enkelt på plass og personlig føler jeg ikke har noe som helst. Websiden begynner å ligne på noe, men det er fremdeles små detaljer som gjenstår. Bla. et forsøk på å gjøre siden “responsiv”/tilpasse seg ulike platformer som til nå ikke ser helt bra ut. Den ser riktig nok litt annerledes ut på mobilen, men ikke slik som den burde være. Det frister å kjøpe en side/theme som har dette ferdig montert, men hva er utfordringen i det ?

Det blir stadig noen små endringer både på facebook siden og selve websiden, frem til det er noe jeg kan si meg fornøyd med. Pre-order funksjonen på facebook, trenger en oppdatering og knappene har blitt endret siden sist.

Jeg den har blitt mer “fresh” og innbydende, selv om venstre del av cover bildet virket tomt (finne en løsning på det!). Som sagt skulle det bli en tur i studio forgie søndag, med godt over 400stk var det nok å velge mellom, veldig fornøyd med de bildene som vil bli tatt i bruk. Tusen ganger takk til;

-  Runar Meidell Hansen (facebook) som har tatt alle bildene og takk til de frivillige som stilte opp! Tanken er å bruke forskjellige bilder, forskjellige steder på siden og facebook/big cartel.

For de som har sett på kodene til POIKZ siden, kan man se at det har kommet;
   @media screen and ( max-width: 930px ) {

    #footer{
 font-size:14px:}
#summer p{
 font-size:100px;
   }

innenfor <style> <!– type=’text/css’  –>  </style>, som bestemmer hvordan siden skal reagere ettersom hvor stor bredden på nettleseren er (?!). Første gang jeg har prøvd det, så kan trygt si at utfallet er usikkert. Men ganske sikker på det er mulig få til noe som fungerer slik som det skal før fristen, forhåpentlighvis Iphone (320×480). Ettersom det mest sannsynelig er den smarttelefonen de fleste anvender. @media screen må også endrer til @media handheld, som burde gå helt fint!Så fort dette er på plass, beveger jeg meg videre med å få samlet informasjon til en profilmanual. Skisser til visitkort, brevark m.m og muligens en flash avhening av hvor mye tid som er igjen…No Comment