Uke.22: HTML – Big Cartel – Facebook page.

HTML:
Da er jeg endelig i gang med HTML/CSS, ikke at det egentlig er så mye å kode, er det greit å ha ting på plass. Har fått gjort litt i dag, koder det aller meste selv, hvis det er noen <tags> jeg er usikker på så finner man det som regel på w3school. Det gjennstår jo fremdels litt detaljer her og der, men det kommer seg nok ganske fort i løpet av uken. Bilder må bli endret, info/undersider må tilføyes osv.

For de som kjenner til HTML/CSS fra før, ser man nok ganske enkelt hva som har blitt gjort. For de av dere som ikke kjenner til “språket” så er jeg litt usikker på hvordan jeg skal forklare det. Skal prøve og få lagt ut et innlegg med hva som er hva, kan jo være greit å ha i etterkant :)

Oversikt over CSS strukturen;

Ikke så mye å skryte av helt enda, men det hjelper seg. Som nevnt tidligere så er det ikke meningen at det er så “veldig mye som skjer” på siden. Som man tydelig kan se, så må ting ordnes opp i her, men tenker som så at så lenge all kodingen er på plass, så kan jeg alltids bytte bilder/tekst i etterkant uten problemer. Alt av innhold skal også mer sentralt, ikke slik som det ser ut nå.

BIG CARTEL:
Big Cartel provides you with your own independent store to sell your stuff online.” – Helt perfekt i første omgang! Bare få satt opp en pay-pal konto og endre litt på min egen big cartel side.  Her må også bildene bli endret på så fort dette er på plass. Det blir en liten foto session på Søndag (3.juni), slik at jeg har noen andre bilder jeg kan bruke frem til Hammersmark stiller opp. I likhet med poikz siden, vill nok også denne få en forandring i løpet av neste uke.

FACEBOOK PAGE:
Facebook siden har allerede vært oppe en stund, for å teste litt forskjellige saker og “apps”. Igjen, cover bildet her vill også bli endret så fort dette er på plass, andre bilder generelt!  Men har fått lagt til en forhåndsbestilling applikasjon, som fungerer helt fint. Big Cartel sin app har også blitt tilføyd på siden, med en link videre til selve “butikken”.No Comment