Uke.21 – “Slogan” – Bestilling – Farger og Fronting.

BESTILLING:
Ok, Jeg har fått plassert bestillig av t-skjorter i dag hos RTG Holding. Det tar alt fra 3-4 uker før det ferdig produktet kommer hit til Norge, så da kan jeg vell egentlig bare glemme å ha de ferdig innen 11.Juni. Men andre ord så må jeg komme på en midlertidig løsning på bildene som skal være på websiden, eller få noen placeholders som er så like som mulig det utrykket jeg ønsker å få fram.

Fremdeles ikke begynt på websiden, så man kan trygt si jeg ligger ett stykke bak planen. Men har endret litt meninger om hvordan den skal se ut, også ønsker jeg å få laget en responsiv side, slik at den vill endre seg etter hvilken platform man bruker.

Fremdeles noen endringer som gjenstår her, men som nevnt i starten, så skal man enkelt og greit skjønne hva slags side man er på. Det skal være en enkel og “clean/fresh” følelse, som gir brukeren lysten til å navigere seg rundt på siden. “What you see, is what you get” – Føler ikke man trenger noe “fyrverkeri” når man kommer inn, det er t-skjorter som er produktet og det er det brukerene får.

Det blir uten tvil mange lange netter i vente, men det for ta den tiden det tar. Jeg skal gjøre mitt aller beste for å sørge for at så mye som mulig er på plass innen 11.Juni.

BILDENE TILHØRER  RUNAR HANSEN

FRONTING:
Hans Petter Hammersmark er fremdeles positiv og spent på ferdig produktet, å kan promotere POIKZ på facebook siden sin når han får tilsendt produktet. Så blir det en ordentlig foto session i senere tid.

FARGER:
Endelig kommet frem til de pantone fargene som jeg syntes ligner mest mulig på de jeg ønsker.Som er nødvendig for print… ikke “photoshop farger”
Det kommer altså da, to varianter av t-skjorten. Begge i følgende størrelser;

5 x Small, 10 x Medium, 30 x Large og 5 x X-Large.

“SLOGAN/SYMBOl”:
I første omgang er “Take me Home”, som helt ærlig ble en ganske spontan løsning, for å ha noe på hang tagen/etiketten og i nakken. Det vill også bli brodert en “P/symbol” nederst på venstre side av t-skjorten i samme farge som print.No Comment