Uke.18 – Logo & Historie

Farm Fresh Clothing og Moods of Norway sine logoer kan man vell si er ganske like, det er nok ikke umulig at noen har “kikket litt” når Moods har butikk i California, samme sted som Farm Fresh holder til.

P’en på poikz og drÅpe er nok også ganske like, men alikevell ikke (?). Det har vært litt forskjellige meninger om det står “poikz” eller “doikz”. I mine øyne er det en P, å jeg skjønner at den kan se ut som en D for noen, men dette er noe jeg skal undersøke videre og spørre folk på gaten; hva står det her ?

Når det kommer til historien bak noen av de kjente merkene som f.eks björkvin og supderdry virker det ikke ut som man trenger og være så unik. Björkvin er et dansk tøymerke, som ble lansert i 2006, Merket eies, produseres og distribueres av RTG Holdning. Björkvin ble grundlagt av Rolf Björkvin og Tue Deleuran, I dag selges Björkvin-tøyet i 16 land, primært i Europa (Wikipedia)

Supergroup PLC (Superdry) ble etablert av Julian Dunkerton som Cult Clothing i Cheltenham i 1985, med pseudo-japanske/Engrish-lignende japanske ord på sine klær. Superdry har ingen reklame, men en slitt skinnjakke båret av fotballspilleren David Beckham solgte 70 000 eksemplarer fra 2007 til midten av 2009 og har blitt en bestselger for selskapet. Merket blir solgt i over 20 land over 4 kontinenter (Wikipedia).

- Jeg vill tro at så lenge produktet ser bra ut og gir høy kvalitet til en svært rimelig pris. Å sørge for at den totale opplevelsen for kunden er så hyggelig som mulig, så er man godt på vei.No Comment