Semesteroppgave uke.17

Logo:

Etter litt flere små justeringer og tips fra medelever kan jeg si meg helt 100% ferdig resultat av logoen,  jeg er veldig fornøyd med resultatet og “uttrykket”!

Føler teksten er sterk, solid og tydelig. Syntes enkelhet av en logo er mye mer gjenkjennelig og den trenger ikke å ha noe mer pynt og masse grafiske elementer, ellers vil den bare se for opptatt og komplisert ut. Greit med et kjennetegn/symbol eller en figur utenom, slik at man kan dele dem opp men fremdels kjenne igjen hvilket merke det er, som f.eks Mr.Lee & Pringles

Symbol:

Greit! det blir kanskje litt ensformig med bare poikz over brystet, så jeg tenkte jeg kunne ta med noen små detaljer for å “piffe” det opp litt. Tatt utgangspunket i P, med en stroke. Veldig enkel og stilren, akkurat slik jeg liker det.

Enkelhet, enkelhet og enkelhet, føler ikke man behøver å legge til noe mer enn nødvendig, man kan lett kjenne igjen hva det symboliserer når man kjenner til logoen fra før.  Det er ikke umulig at dette blir endret på, man må bare la det “vokse litt” på deg.. legge det bort, ta det frem igjen og se om det er noe man kunne gjort annderledes.

Webside:

forrgie innlegg viste et bilde av en mulig ide til websiden, som regel blir det veldig fort noe helt annet enn hva man først hadde tenkt seg, noe som sikkert de aller fleste kjenner til. Derfor har jeg skiftet en del på utseende og gjort det helt anderledes. som jeg sa i første innlegg av semesteroppgaven det burde komme tydlig frem hva det representerer når man går inn på websiden. Derfor kunne jeg godt tenkt meg et heldekkende bakgrundsbilde av produktet, med en flyt som er lett på øyet og man enkelt kan navigere seg rundt på siden, samtidig som man med engang kan se hva det gjelder. Jeg har troa på at det kan bli bra, forhåpentlighvis få til noen kule “duppedingser” rundt omkring på siden, så det øker interessen til brukeren.

- Det kommer bilder av hva jeg har i tankene angående websiden, snarest!

Mail:

Som sagt har jeg fått kontakt med innkjøpskoordinator på Carlings, som til nå er de eneste som ser ut til å ha en positiv tilbakemelding på ideèn. selv om ikke det er noe som helst sikkert riktig enda så gir det ihvertfall et lite håp om at det er mulig.

Da er det vell egentlig bare å sette igang med hvordan jeg ønsker at tees’a skal bli seende ut, så kontakte RTG Holding igjen når alt er klart. Så da gjennstår det vell egentlig bare å krysse fingre og det som er for at ting går etter planen, det skal bli morro og se ferdig produkt og om det i det hele tatt går riktig vei med ideèn!No Comment