Utplassering uke.26 – Edda Media (Annonseproduksjon)

Kampanje Meny Tolvsrød

Lage kampanje til reåpning av Meny Tolvsrød. Kampanjen skal gå fra mandag til lørdag på print og nett. Kampanjen starter med teasing av artistene før åpningen på torsdag. Må kommet tydlig fram at det er Meny Tolvsrød

Mandag: Tease åpningsshow med Atle og Ravi.
Tirsdag: Tease førpremiere med Stella.
Onsdag: Førpremiere med Stella.
Torsdag: Hovedbudskap: Velkommen tilbake – Meny Tolvsrød åpner igjen!

Har hatt gleden av å kunne få lov til å være oss Edda Media, 5dager i uke 26 sammen med Christine Rismoen fra klassen. Vi ble tatt godt imot av de ansatte og ble tildelt egene arbeidsplasser.
Oppgaven handlet om å lage annonse for nyåpningen av Meny Tolvsrød. Vi har jobbet med Photoshop, InDesign og Flash denne perioden, og lærte mange nyttige tips som vi kan bruke videre.


Noen av de bildene jeg ble mest fornøyd med i løpet av arbeidsuken og tre av de, er bilde forslag til hvordan en reklameannonse evnt. kunne sett ut på en nettside. “head (600 x 150)”, “body (600 x 600)” og en “foot (600 x 300)”, Dette var en slags ekstraoppgave som vi fikk prøve vårs på.

Nettbrett
Første forsøk på å lage en banner til nettbrett, som jeg ikke kan skryte stort av. Men jeg lærte fort hvor viktig det er å behandle bilde slik at de passer bedre for web. De neste bannerene ble uten tvil mye bedre.

Get Adobe Flash player

Banner på 580 x 400 – Den skulle helst ikke overgå 80kb, så med en størrelse på 49kb gikk den oppgaven helt fint, etter litt tips & triks!

Etter litt mer øvelse i Photoshop og Flash lagde vi en “omvendt L” og testet hvordan det kunne sett ut på en webside.


Tusen Takk til alle på Edda Media for en herlig og lærerik uke!No Comment