Oppgave uke 50 Adobe After Effects – Motion Graphics.

Etter forgie oppgave (A møter B) har vi jobbet i en periode med å lage en animatic for Vertias, ettersom det var litt usikert om vi fikk legge ut dette eller ikke får det bare vente. Regner med å få kunne legge det ut snarest!

Tett etterfulgt av after effects, har vi gått igjennom forskjellige teknikker som keying, nullpunkt, camera, solid, typografi m.m
Vi fikk en oppgave på Fredag, om å lage en introvignett/title eller grafikk/tekst i bevegelse. Vi stod fritt til å velge tema og lengde, leveringsfrist på bloggen Onsdag 14. des. kl 11:30!

Grafikk:

- Har laget et bakgrundsbilde i photoshop, med en enkel gradient.lagde 2stk forskjellige trekanter i illustrator, som jeg scalet og kopierte til jeg endte opp med et utgangspunkt jeg kunne jobbe med. Deretter valgte jeg alle lagene å jobbet med Rotation Tool og Selection Tool. Bakgrundsbildet har jeg bare endret størrelse på for å skape den blinkende effekten.

 


Tekst:

- Brukte Type Tool til “// Poikz” å satt et nullpunkt i midten av teksten.
Deretter jobbet med Z,X,Y med camera, har også kopiert tektsen for å skape en slags uro. La på en Solid over det hele med litt mindre opacity for å få en dekkende farge over det hele, noe som funket utrolig bra!

 

Musikk; http://www.wretch32.com/

 No Comment