Uke 42 – App i Dreamweaver med jQuery mobile & Phonegap.

Her er da den aller første appen som jeg har lagd! :)
Den funker vell egentlig bare som en liten informasjon app, om Death Star Disco (D.S.D som også er navnet på appen). En grei samling av DJer som består av:

- KTRSHKN
- CRYWOLF
- CHALI
- TOM CALDINO
- FRODE BANG
- SHIZZLE
- KIMICHI
- MORRIZ
Tenkte det ville bli litt kult med en applikasjon med en funksjon hvor man enkelt kan “leie”/kontakte gruppen, eller bare finne ut av hvor og når de spiller.
Alltid noen småting som kan endres på i etterkant, men hoved fokuset gikk på hvordan man kan tweake og gjøre en eksisterende app om til en egen.
Har bla. gått inn i [.ui-icon-arrow-r] og [.ui-icon-arrow-l] for å kunne fikse på fargene (#248ce6) på pilene i navigasjons knappene,deretter inn i [.ui-listview-inset .ui-li]
for å justere størrelsen på knappene. Som jeg tweaket med margin og border for å danne det jeg ønsket. Ellers består den stort sett av bakgrunns bilder med sort bakgrunns farge.
I likehet med webside oppgaven har det både vært en smule frustrerende, men alltid artig når man klarer det! :) Sier meg passe fornøyd med det jeg har levert, men blir bare sittende og tenke på hva man kan gjøre annderledes å hva man kanskje ikke burde ha gjort.. men har ikke tid til det lenger! :)

Du kan se hvordan den ser ut i nettleseren din her!


No Comment