Oppdatering Semesteroppgave onsdag uke 19

Den siste uken har jeg gjort litt ymse. Jeg startet med å jobbet med noen av tilbakemeldingene jeg fikk på nettside-mockupen.  Jeg har også jobbet med klistremerke, sjablong (innkjøp av spray og DVD cover) og intro samt supring til video. Sjablongene er jeg ikke ferdig med men jeg vil ferdigsille den i løpet av uken, men jeg har funnet endel inspirasjon. Jeg har gjort research til supringen men det er begrenset med hva jeg har funnet ang. det på nett. Det jeg vet er at den skal være “kul” og “kort” og ta lite oppmerksomhet men samtidig nok. NRK sin supring på et par lokale programmer var heller kjedelige å se på.

Når det gjelder introen har jeg kommet frem til at den skal være litt ala “lommelykt/lys” på steinvegg, hvor jeg har benyttet logoen samt hodeskallevinge ikonet med lys effekter og tekstur effekter i After Effects. Supringen ble et skateboard som kommer rullende inn fra høyre til venstre med navnet på personen man ser i selve “filmen”. Skateboardet er redigert og laget i photoshop og så tatt inn i After Effects med flekker på hjulene så det ser ut som de “ruller”. Det ble en kul liten enkel sak som jeg syntes fungerer. Fargene er tatt igjen i forhold til materialet jeg har laget tidligere, stort sett rosa/turkist og sort.

Website-mockup

Screen Shot 2013-05-08 at 9.16.29 AM

Screen Shot 2013-05-08 at 9.16.44 AM

Screen Shot 2013-05-08 at 9.17.23 AM

Screen Shot 2013-05-08 at 9.17.53 AM

HER ser du intro + supring på youtube (litt dårlig kvalitet der) For god kvalitet kan du ser på idelager under Semesteroppgave.

-Line

   

Leave a Reply

   


one × 7 =