Oppdatering Semesteroppgave etter uke 16

Forrige uke kom jeg i gang med et stup. På planen stod det logo og det syntes jeg er moro! Jeg har gjort mye research på skatboardtrender i Norge samt i USA som er ledende innen den bransjen. Her er Tony Hawk “guruen” slik jeg har forstått det, hvor jeg har fått endel inspirasjon til stil på hvordan en typisk “skateboard hjemmeside” ser ut, etc.

Det som tydligvis er inn nå er litt “underground” miljøer hvor det blir benyttet graffiti og stensil til både skrift og tegninger. Plakater blir ofte benyttet med tegninger så vell som fotografier. Det finnes som regel to plakater, en som fungerer som en enkel “flyers” og en som har et mer detaljert program over events. Sponsorer fra disse eventene har også endel plass på design av plakat, bannere og websider.

Jeg har tatt kontakt og sendt mail til Kanalsession.no denne helgen for å få litt mer “kjøtt på beinet” i forhold til hva som skal stå på plakatene, og å få noen høyoppløslige bilder til disposisjon. Jeg avventer svar derfra. Enn så lenge benytter jeg meg av fjorårets tekst og informasjon til å lage ny plakat og banner. Det skal jeg lage denne uken. Jeg trenger også tilbakemelding på de 3 logoene jeg har laget forrige uke, evnt at de velger ut en. Hvis jeg skal velge en jeg selv tror de liker så kanskje det blir helt feil. Logoen er viktig!

Her ser du fjorårets palakt/logo og design:

Screen Shot 2013-04-17 at 2.09.11 PM

Screen Shot 2013-04-17 at 2.07.03 PM

Screen Shot 2013-04-17 at 2.08.22 PM

————————————————————————————–

Her ser du de 3 logoene jeg har kommet opp med (foreløpig førsteutkast) før tilbakemeldinger fra Kanalsession. Personlig syntes jeg den første er mest spennende. Etter hva jeg har sett på andre skate logoer er det sirkelen som oftest kommer igjen.

Logoforslag3stk

-Line

   

Leave a Reply

   


3 × five =