Mediedesign 2011 semesteroppgave for Jørgen Enger, tema: Dakota

Ba dum tss…

Det er film og TV jeg kunne tenke meg å jobbe på fulltid med, så når vi fikk muligheten til å lage en dokumentar om det råstilige veteranflyet Dakota DC-3, og klubben som drifter det, var valget ganske så klart: Dette ble semesteroppgaven!

Jeg skal i samarbeid med Kim Halseth Andersen og Andreas Høyem lage en 15 minutters dokumentar om flyklubben Dakota Norway, og flyet Dakota DC-3. Med dokumentaren ønsker vi å få frem hvordan flyet havnet i Norge, hvordan klubben ble til rundt flyet, og hva fremtiden bringer for veteranflyet som har over 40000 timer på vingene. Klubben har ukentlige flygninger i sommerhalvåret, og dokumentaren vi lager skal selges på DVD før og etter flygningene.

Arbeidsfordelingen i gruppa er veldig lik nå i pre-prod, da vi alle gjør research og legger en plan for fremdriften i selve dokumentaren og hvordan post-produksjonen skal løses mest effektivt. Selv om vi alle bidrar på fler felter, vil min hovedrolle være A-foto/DP, hvor jeg da som fotograf har ansvaret for det rent visuelle, og skal få frem regissørens vision best mulig. Diverse teknisk og  noe grafikk/animasjon og vil også bli min jobb.
Kim vil i hovedsak være produsent og lyd, mens Andreas tar ansvar for regi og hovedklipp.

 

Prod.planen er allerede på plass, og vi vil poste oppdateringer på vår dedikerte blogg under hele produksjonen. Følg med!

 

 

 

This entry was posted in Semesteroppgave 2011 MD. Bookmark the permalink.