Levering av semester oppgave

Den siste tiden nå har jeg designet ferdig profilmanualen for NM logoen jeg har laget + gjort et par endringer på websiden.

Jeg har satt inn sponsorer nederst på siden med “hover-over” effekt slik at bildet blir klart når man holder musen over og linket dem til den nettsiden de tilhører slik at man kan trykke seg direkte dit om nødvendig. Dette var ikke akkurat veldig enkelt for meg å få til.. Brukt litt tid på å få funnet de riktige html kodene for å få den effekten på sponsorbildene. Jeg hadde veldig lyst å få det til fordi jeg mener siden ser mye bedre ut slik.

Jeg har lagt inn en tekst på footeren nederts på siden med adressen deres + mail, og fått koblet mail teksten til en mailbox slik at de som vil kontakte NM friidrett tønsberg 2013 kan trykke direkte på teksten så kommer det opp en mailbox.

Har også satt inn en tilfeldig tekst på sidene + en nyhet og et par bilder inntill videre slik at man kan se ca hvordan sidene på nettsiden vil se ut.

Har i tillegg latt vær å ha noe skygge i det hele tatt på siden – siden passet mye bedre på den valgte bakgrunnen uten noe som helst forstyrringer rundt.