Ingrid


Inspirasjon og referanser
January 13, 2011, 10:16 pm
Filed under: Uncategorized

STILARTER (Ismer)

SURREALISMEDet er den drømmende kvaliteten i surrealismen som inspirerer meg. I tillegg synes jeg det er spennede med surrealismens overraskelseselement.

EGYPTISK STIL

Det som inspirerer meg ved Egypt er de fine blå, rød og beige/bruntonene i naturen og arkitekturen deres.  Det litt mystiske ved de gamle bygningene, ruinene og pyramidene. Sist men ikke minst blir jeg inspirert av alle detaljene, på alt fra bygninger til smykker og pyntegjenstander.

FUNKJSONALISME (Interiør og design)

Stilretning, i perioden 1920–40, som la vekt på det konstruktive og utelukket alt som var overflødig. Den rene form var det eneste av betydning, og form skulle følge funksjon.

Jeg synes det er mange morsomme interiørløsninger for små rom innenfor denne stilretningen. Jeg skal derfor tvinge hele klassen til å se denne filmen hehe. (dette klippet er kanskje mer futuristisk?)

http://www.youtube.com/watch?v=Lg9qnWg9kak

MINIMALISME

Begrepet minimalisme er ofte brukt på å utpeke noe som er strippet ned til det helt essensielle. Jeg liker minimalisme fordi jeg syntes det er pent å se på, det rene og enkle appelerer til meg.

40 TALLET

Jeg liker en del av stylingen fra 40 tallet! Jeg liker særlig de store bølgene i håret, og fokuset på det feminine. Se de markerte midjene for eksempel. (Og så er det ikke dumt med menn i dress )  Dette inspirerer feks. til å ta noen bilder med dette som tema.

INSPIRASJONSKILDER

Videotutorials

Jeg elsker å lære nye ting ved å se på videotutorials på nettet. Jeg liker spesielt godt Cory Barker sine, fra www.planetphotoshop.com.

Dette har jeg laget ved hjelp av en tutorial:

Bilder (og manipulasjoner)

Dette er så kult at jeg synes det snakker for seg selv.

Steder/resise

Jeg får ofte nye ideer når jeg er ute på tur, selv om ikke det alltid er så langt unna. Dette bildet  dro jeg til Drammen og tok, etter å ha sett motivet fra toget.

Film

Det er mye jeg blir inspirert av når det kommer til filmer. For å nevne noe synes jeg det er kjempegøy med spesialeffekter og filmplakater. Derfor har jeg laget denne:

Musikk

Ofte når jeg hører på musikk danner det seg bilder i hodet mitt, kanskje sangen hadde passet til en scene i en film, eller kanskje jeg får en ide til et stillbilde?

Her er et eksempel på en sang jeg liker:

Paramore – The only exeptionLogo til NM skøyter 2012!!
September 22, 2010, 3:06 pm
Filed under: Uncategorized

Forslag til logo:
Kan selvfølgelig endres etter ønske.Musikk Illustrasjon.
September 15, 2010, 10:24 am
Filed under: Uncategorized

FotooppgaveNy oppgave!
September 14, 2010, 2:17 pm
Filed under: Uncategorized

Photoshop!

Lag et postkort i egnet format f. eks. 9×6 in. Stående eller liggende. Bruk teknikker som er benyttet i postkort-oppgaven i Cib Photoshop CS4 kapittel 4. Bilder, tekst og effekter/filter. Tema velger du selv. Enten fra et sted, en tur, en opplevelese (konsert, teater etc) eller annet.

Dette er en hurtigoppgave som vi gjør ferdig i løpet av dagen.

Slik løste jeg det: (Ligner mer på en plakat enn et postkort da)Luggagelabels
September 8, 2010, 11:49 am
Filed under: Uncategorized

Denne har jeg hermet etter fra nettet: (Den øverste er min versjon)

Denne har jeg laget selv:
Skruer og skrutrekker
September 8, 2010, 11:41 am
Filed under: Uncategorized

Igår lærte vi å lage en skrutrekker, som en øvelse i Illlustrator.Postkort.
September 8, 2010, 11:35 am
Filed under: Uncategorized

For noen dager siden lagde vi ett postkort i Illustrator. Øvelsen kommer fra Adobe Illustrator CS4 læreboka.Årets første oppgave!
September 8, 2010, 11:20 am
Filed under: Uncategorized

Oppgavebeskrivelse:

Lag et design hvor du bruker ord til å danne masse som struktur. Velg en egnet font i Illustrator og skriv ord i forskjellige størrelser, horisontalt og vertikalt. Tema er “Musikk”. Format og stående/liggende velger du selv.

Her er resultatet mitt:August 31, 2010, 9:15 am
Filed under: Uncategorized

Kjære konkurrenter…Be afraid!
August 31, 2010, 9:06 am
Filed under: Uncategorized

Nå har gruppe 5, med eggleder Freedy i spissen, allerede KLEKKET ut en idiotsikker… plan!