Logo

Velkommen til Ideblogg

Login eller Registrer deg på IDEBLOGG


Registrering er stengt.

Sorry, akkurat nå er vi midlertidig stengt for registrering!

Men, fortvil ikke. Gi oss beskjed eller send en mail til admin@ideblogg.no og vi åpner for registrering..

Glemt Passord?

Et nytt passord blir send deg på mail.

Login

Gullkalven

PREMIEDRYSS TIL IDEFAGSKOLENS STUDENTER.
IDEFAGSKOLEN I TØNSBERS`s STUDENTER forsynte seg godt av medaljer og premier ved årets Gullkalvutdeling på ”Ballroom” i Oslo lørdag kveld.

Årets konkurranse for alle skoler med kreative fag på timeplanen inntok selskapslokalet Ballroom i Oslo med ca. 1000 studenter fra hele landet tilstede. Til sammen 8 stk gull, sølv og bronsjevinnere fra Idefagskolen var på scenen og mottok ovasjoner og premier for sine flotte arbeider.
Det ble 2 stk. gull. En i klassen for digital Butikkplanlegging og en i klassen for tredimensjonal animasjon.
I klassen for digital butikkplanlegging tok Idefagskolestudentene like godt hele pallen; med gull til Marius Skrede fra Larvik, sølv til Eirin Holand fra Larvik og 2 stk bronse til Hortensjentene Madeleine Pedersen Berg og Anette Herwell Andreassen. Dette er en utrolig sterk prestasjon i konkurranse med skoler som har både 2. og 3. års studier. Idefagskolens er kun 1. årig og de konkurrerer på like vilkår som 3. års studenter som konkurrerer med sine semesteroppgaver de har brukt 3 måneder på. Idefagskolens Eksponeringsdesignlinje har konkurrert med sin butikkoppgave hvor de fikk 14 dager på oppgaven. Så all ære til disse studenter.
Animasjons-vinnerene; Einar Næss kommer fra Trondheim, Simon Dahle Nyhus kommer fra Tjøme , Remi Nikolay Robertsen kommer fra Vesterålen og Bjarte Tjeldflåt kommer fra Kvinsherad.

Gullkalven er norgesmesterskalpet i kreativ kommunikasjon og endret i 2007 navn fra Gullblyantspisseren til Gullkalven.

Dette er elevversjonen av den kanskje mer kjente Gullblyanten og konkurransen byr på kniving om priser innenfor det freative faget. Konkurransen arrangeres av andreklasseelever ved Westerdals School og Communication, men studenter fra hele landet oppfordres til å vise hva de er gode for!

Arbeidene bedømmes av jury bestående av fagfolk.

Leave a Reply


− four = 4