Kulinaris – Semesteroppgave 2012

June 9th, 2012

Jeg bestemte meg for å lage design og logo for ismerke Kulinaris som semesteroppgave. De trenger nytt design på iskremboksen de selger i butikk. Førts og fremst trengte de nytt design, men siden jeg skulle bruke det til min semesteroppgave, vil jeg også lage ny logo, bakgrunn og design.

Etter mye prøving og feiling har jeg kommet frem til et design som jeg er godt fornøyd med. Både råvarene og logoen kommer fint frem noe som var et viktig mål for meg med oppgaven. Jeg har tegnet alle illustrasjonene i Photoshop for å kunne legge på teksturer. I tillegg har jeg brukt den samme teksturen på logo, selve iskulene og råvarene for å skape en helhet slik at alle elementene henger godt sammen. Kulinaris er veldig opptatt av å bruke de beste råvarene de kan få tak i, derfor valgte jeg å legge vekt på å vise frem disse i designet. Jeg ville også at det skulle se godt ut. Forhåpentligvis vil kundene oppleve produktet på en delikat, fristende og helhetlig måte.

Det som har tatt lengst tid er å få laget alle illustrasjonene. Jeg hadde et godt bilde av hvordan produktet skulle fremstå og i arbeidet har jeg forsøkt å realisere dette med blant annet alle de 26 smaksvariantene som Kulinaris tilbyr i markedet.


Trackback URI | Comments are closed.

  • About

    This is an area on your website where you can add text. This will serve as an informative location on your website, where you can talk about your site.

  • Blogroll
  • Admin