Semesteroppgave – 5 arbeider

June 9th, 2012

Programmene jeg har vært innom på de fem arbeidene:

- After effects

- InDesign

- Dreamweaver

- Illustrator

- Photoshop

link for å se i stor skjerm!

På denne motion graphicsen illustrerte jeg alle grenene i Photoshop og slicet de i små deler, så jeg kunne animere dem i After Effects. Jeg brukte også kameraet for å zoome inn på detaljer.

Dette klatremagasinet har jeg laget i InDesign. Jeg er selv veldig glad i sporten og valgte derfor å lage en liten “håndbok” om de forskjellige grenene (bildene er tatt av andre fotografer).

Ida`s fotoside er en nettside som jeg har laget i Dreamweaver og inneholder de bildene jeg er mest fornøyd med, presentert som en portofolie. Fotografering er en av de fritidsaktivitetene jeg bruker mest tid på og som utfordrer både bildekomposisjon, tema og redigering. Jeg trives veldig godt med denne aktiviteten som utfordrer kreativitet i øyeblikket i kombinasjon med den kompetansen jeg har fått gjennom skolearbeidet.

Her er forskjellige utkast til logo for NM i friidrett i Tønsberg. Jeg var en av finalistene med mine arbeider og ble veldig motivert av å få delta i en slik konkurranse (illustrasjonene er laget i Illustrator).

Denne illustrasjonen har jeg lagd i Photoshop og har blitt brukt til headeren på nettsiden til en konkurranse.

 

 


Trackback URI | Comments are closed.

  • About

    This is an area on your website where you can add text. This will serve as an informative location on your website, where you can talk about your site.

  • Blogroll
  • Admin