header image

About

Jeg er Freddy Bremseth, og går nå på Mediedesign. Skolen ligger på Nøtterøy, ved Tønsberg, og heter Idefagskolen. Det vi lærer i år er en blanding av grafisk design, Multimedia design, og web design. De fagene har smeltet mye sammen siden mediene stadig forandrer seg.

Tidligere har jeg utdannelse også her på Idefagskolen. I fjor gikk jeg Foto, og er nå utdannet som fotograf. Det vil jeg ta med meg videre i min utforming av web. De fagene hører mye sammen, og utfyller hverandre godt. Det tror jeg er nødvendig i fremtidens marked.

Av utdannelser tidligere har jeg gått på Edb skolen, selger skolen, BI, og videregående skole, rettning Handel og kontor med reise liv som utdypning.

Min praktiske bakgrunn har jeg fra Aero-chef, hvor jeg jobbet som Supervisor for Delta airlines, Braathens, AlItalia, og Danair. Etter det drev jeg mitt eget transport firma i 11 år, og hadde opp til 9 ansatte.

På fritiden har jeg tatt utdannelse som healer, og astrolog. Dette er områder jeg vil prøve å bruke nett til å nå ut til alle som har glede av det jeg kan tilby.

Leave a response -

You must be logged in to post a comment.