Semesteroppgave 2012 – uke 17

Fram til nå har jeg brukt tiden min til å finne informasjon som jeg skal bruke i bladet mitt, jeg har laget en del illustrasjoner, funnet ut hva bladet skal inneholde og funnet en vinkling  av hvordan innholdet skal formiddles. Siden målgruppa til bladet er de som nødvendigvis ikke har så mye erfaring med friluftsliv har jeg tenkt at artiklene om ulike produkter skal gi en mere basic forklaring av forskjellen på de ulike typene av produktet (eks. forskjellen på skummunderlag og et opplåstbart liggeunderlag) og fordelene og ulempene med å velge det.

Jeg har også jobbet en del med moc-upen av bladet og har funnet ut sånn sirka hvordan det skal se ut. Navnet på bladet er også i boks, men logoen er jeg ikke helt sikker på enda. Jeg har valgt å kalle det for “i friluft”.

Jeg tror logoen skal se ut noe som det her:

Jeg har også begynt å skrive på artikklene og har stort sett funnet ut hva de skal handle om. Noen av artikklene i bladet skal blandt annet handle om noen fine turer som passer for hele familien. Turene jeg skal skrive om er stort sett på Fagerfjell, blandt annet til den hvite hesten (ett stort marmorfelt som ser ut som en hest fra en spesiell vinkel) og til et stort juv med en foss på ca. 100 m.


Dette er altså “den hvite hesten”, bildet er tatt med mobil og ikke av beste kvalitet, men med litt fantasi kan man se at det ser ut som en hest.