Visning 9 mai – Semesteroppgave

Siden forrige visning, har jeg og Ina vært en tur på Sole Hotell for å ta litt bilder til brosjyrer- og webside-designet. Dette tok mye lenger tid enn vi hadde trodd! Brukte hele to dager med intens jobbing. Vi endte opp med 5G med bilder, så jeg har brukt en del tid på å gå igjennom, sortere og ikke minst redigere bildene. Vi tok flere eksponeringer for å kunne sette sammen bildene til ett med riktig lys både på innsiden av rommene og lyset fra vinduene.  Å finne de rette vinklene for å få best mulig resultat var mye mer utfordrene enn jeg hadde trodd. Å være fotograf og eksponeringsdesigner på en gang var både morsomt og utfordrene. Ellers har lært utrolig mye i løpet av disse dagene, både når det kommer til fotografering, og redigering. Etter besøket på Sole Hotell har jeg fått enda mer inspirasjon til å jobbe videre.

Planen videre er å begynne med brosjyrene, men vil helst ha logoen helt i boks før jeg vil går videre med både brosjyren og websiden. Ser også nå at jeg har falt helt ut av planen jeg hadde satt opp helt i starten av semesterperioden, så må få laget en ny. Etter oppholdet på Sole Hotell har jeg bestemt meg for å legge mer vekt på designet og heller bruke tid på det enn koding av websiden. Dette gjør jeg siden han allikevell skal få en profesjonell til å kode den og da får jeg mer tid til å fullføre designet og gjøre prosjektet helhetlig i å med at jeg bare er en person til en så stor oppgave.

1234

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


− 8 = one

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>