Semesteroppgave – Visining 2 mai

Denne uken har jeg jobbet videre men logoene, for at “den gamle doktorgaarden” skal komme tydeligere frem. Har også tegnet opp et utkast til et monogram, med utgangspunkt i løkkeskriften under logoen. Har prøvd ut ulike farger og fasonger. Jeg har også gjort litt research på hvilken stil bygget fra 1910 ble bygget i og har funnet ut at det er bygget i Sveitserstil. Dette gjorde jeg for å kunne hente opp elementer fra denne perioden i monogrammet mitt, som en dekorert ramme rundt “SH”. Etter hvert som jeg jobbet med denne syntes jeg at det ikke helt hang sammen i å med at det var to vidt forskjellige stiler. Derfor valgte jeg å legge monogrammet litt på is.

Denne uken har jeg også jobbet videre med skissene fra skissblokka og gjort noen av dem digitale i illustrator. Nettsidene er uttenkt slik at logoen skal være stor i headdern over et slideshow som skal gå igjen på alle under sidene. Der slideshowet endres etter hver underside / meny med relevante bilder. Det er også uttenkt dropdown menyer. Har også prøvd ut ideen om å ha et bilde (som er litt blury) i bakgrunnen. Og ha en gammel tapet som bakgrunn for logoen i headdern.

Siden ikke logoen er bestemt enda, prøvde jeg de ut på skissene til nettsiden. Etter å ha prøvd ut de ulike logoene, begynner jeg å falle mer for logoen med uten løkkeskrift, med to streker ( både over og under ” den gamle doktorgaarden”)

I dag skal jeg og Ina Brustuen ta oss en tur opp til Sole Hotell for å ta bilder til websiden og broskyren. Håper alt går bra og at vi klarer å ta bildene jeg har planlagt på.

Skann(17)2 3 4 5 67 8 Nettsideforslag1.1 Nettsideforslag2.2 Nettsideforslag3.3 Nettsideforslag1 Nettsideforslag2 Nettsideforslag3

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


− 5 = one

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>