Plan for semesteroppgaven 2013

Jeg skal lage min semesteroppgave for Sole hotell. Per dags dato heter hotellet BEST WESTERN Sole Hotell & Herregaard. Hotellet har 100 år gammel historie, hvorav 50 av dem som distriktslege bolig og 50 som hotell.

Sole hotell skal løsrive seg fra Best Western og ser det som en god mulighet til å forandre profil og navn. Hotellets nye daglig leder ønsker å bygge et konsept rundt historien til Dr Carlsson, hans husholderske Frøken Løvold og den legepraksis som ble utført i årene 1910-1957. Han ønsker seg ny logo,nye menyer inspirert av historien, barkart med “medisinke” vinklinger og gamle store bilder skal bli en del av produktet.

Dette er en stor oppgave, siden jeg jobber alene er det viktig at jeg ikke tar på meg for mye jobb. Jeg tenker i hoved sak at jeg kun skal fokusere på design. Jeg kommer derfor ikke til å få tid til å lage en fungerende nettside som de kan bruke selv, men jeg lager en slags skisse/ enkel hjemmeside slik at de kan se hvordan jeg vil at det skal se ut.

Design av:
- Logo
- Broskjyrer
- Webside
- Brevark, konvolutter, vesittkort, velkomstbrev, osv.
- produkter
- visuellt utrykk rundt omkring på hotellet.

Lage en profilmanual.

Ukeplan

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


seven + 1 =

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>