Semesteroppgave – Ukens oppdatering

De siste dagene har vi prøvd å få satt opp WordPresssiden. Vi har blant annet kjøpt domene (videsignerweb.no) og satt opp siden så vi kan jobbe live med den.

Vi har funnet et tema som heter Gratitude - dette temaet er responsivt og Buddypresskompatibelt. Buddypress er teknologien som vi skal bruke for å bygge det sosiale aspektet på siden (brukere, private beskjeder, rating). Vi har også funnet andre plugins som vi skal integrere i siden:

 

- Gravity Forms

- Gravity Forms + Custom Post Type

- Gravity Forms + Paypal

 

Disse to pluginsene gir oss muligheten for brukere å sende oss data uten å gå gjennom WordPressdashboardet. Det vil si at våre brukere vil poste innlegg som er ferdigstilt i stil og innhold av oss. Dette vil brukerne bruke for å poste oppdrag til siden.

 

Paypal-pluginen til Gravity Forms gir oss muligheten til å implementere Paypal på siden. I første omgang vil vi bruke paypal for å motta betaling fra kundene, etterhvert vil vi prøve å finne flere betalingsløsninger. Vi kommer etterhvert til å implementere et betalingssystem som ligner på Finn betalingsgaranti. Kundene betaler for oppdraget, men betalingen går ikke gjennom før produktet er ferdig.

 

Videre må vi finne en måte å vise informasjon fra disse pluginsene på sider bestemt for de ulike brukerrollene.

 

Her er noen enkle mockups av hvordan vi tenker layoutet skal være:

Mockup 932x1024 Vi designer web   tilbakeblikk

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.