Flash banner for Idefagskolen

Idefagskolen har en banner på russ.no som de oppdaterer med gjevne mellomrom. Vi fikk i oppgave å lage en flashbanner som kan brukes på siden. Den skulle være 140x300px og ikke over 1MB.

Siden målgruppen er ungdom i 18-19 års alderen valgte jeg å bruke MEME’s for å få igjennom et budskap. Dette valgte jeg fordi MEME’s er er veldip populært på internett for tiden. Humor er en av de mest effektive “våpenene” en markedsfører har og noe man burde spille på der det er mulig. Siden jeg har brukt figurer som målgruppen kjenner igjen fra før er håpet at dette vil ha en bedre penetrering av målgruppen enn en flashy banner som egentlig bare forsvinner i mengden. Det er selvfølgelig en fare for at noen vil synes banneren er useriøs, men siden Idefagskolen har et veldig bra renome og nedslagsfeltet er så smalt synes jeg at godene overgår ulempene.

Jeg har forsøkt å ha et reriøst budskap innlemmet i humor. Budskapet er at ved å starte på Idefagskolen så kan man utvikle interessen sin til noe mer enn bare en hobby.

Her er noen linker for dere som ikke vet hva en meme er.

Top 10 memes of all time

Holytaco

Know your MEME

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.