Filmprosjekt – Tominuttsfilm

Screen Shot 2013-06-03 at 11.10.50 AM

Guri og jeg fikk i oppgave å lage en film på rundt 1-2 minutter.  Siden vi bare var to så tenkte vi at det ville bli vanskelig å lage en film med personer (selvom Marius sa det ikke var noe problem). Så vi valgte å lage en film som forklarer livets gang, fra fødsel til død. Veldig kort fra de forskjellige fasene i livet, men istedenfor å filme oss selv, brukte vi baller til å forklare det vi ville. Så redigerte vi filmen hver for oss i premiere.

Filmen heter “Livets Baller”

Ballene forandrer seg etterhvert som de blir eldre og vi har overeksponert flere av scenene for å prøve å få til en “drømme/uvirkelig verden”. Det har vi gjort siden det ikke er noe som ballene hadde klart i den virkelige verden.

Link til filmen er her

Her er storyboardet vi lagde for å planlegge filmen best mulig

Skann (10) Skann (12)Skann (11)

 

InDesign App for iPad

Vi fikk først i oppgave å ta bilder til et matmagasin (fra frø/råvare til gourmet). Så skulle vi lage et matmagasin med disse bildene. Magasinet er beregnet for Ipad, så hver side er laget i horisontal og vertikal. Det skulle være minst 3 artikler og et cover + en A3 salgsplakat. Magasinet har tema “fra rogn til sushi”. Jeg syntes oppgaven var fin og jeg likte å ta bilder.

 

FORSID V_1          ARTIKKEL V_1  ARTIKKEL V_12          ARTIKKEL 2 V

Artikkel 3_V          Artikkel4_V

FORSIDE H_1  ARTIKKEL H_1

ARTIKKEL H_12  ARTIKKEL 2H

Artikkel 3_H  Artikkel4_H

Plakat_A3

Indesign – Magasin

Vi fikk i oppgave å lage en presentasjon/magasin av et valgfritt tema på minimum 6 sider. Jeg valgte å lage et magasin til Slottsfjell 2013, en sommerfestival i Tønsberg som blir arrangert på slottsfjellet.

Tanken var at dette skulle være et magasin man kunne få på festivalen, men det er ikke bestemt når de forskjellige artistene skal spille. Så skulle gjerne hatt mer spesifikt rundt hvilke artister som skulle synge og når.

Bilder og tekst er hentet fra festivalens hjemmeside www.slottsfjell.no

Magasinet kan du finne ved å trykke her

Screen Shot 2013-04-15 at 1.35.29 PM

Komposisjonsoppgave, Poster

Vi fikk en liten oppgave aller først, som var en øvelse, hvor vi hadde et bilde av ei dame, dør, lampe og bord. Så skulle vi sette sammen bilde, mange måter å gjøre det på, jeg valgte kanskje litt annerledes og tok døra foran dama. Om det er feil, er godt mulig.

poster_levering

 

Vi skulle lage en poster til en utstilling til valgfritt tema, der vi skulle komme frem til en egnet komposisjon til vår plakat. Her er mitt forslag,

poster_bokse