Mediedesign 2013 semesteroppgave for Cathrine bårli, tema: “Hobbyblogg”

Evaluering av semesteroppgaven!

Da er tiden inne for å levere semesteroppgaven som jeg har jobbet med siden 17 April. Jeg har jobbet med å lage en nettside med logo. Det har blitt mye endringer underveis men nå vil jeg si meg ferdig. Det er alltids noe jeg kunne gjort anderledes eller gjort mer av, men nå leverer jeg oppgaven. Jeg hadde nok ikke valgt å lage nettside om jeg kunne gjort semesteroppgaven på nytt, grunnet at det er vansklig å lage en fungerende nettside, det er mye å holde styr på og en minste liten feil i kodene kan ødlegge mye. Men jeg har lært mye og det er ting jeg kommer til å ta med meg videre.

I semesteroppgaven har jeg brukt programmene Illustrator, Photoshop, Dreamweaver, Indesign.

Under har jeg lagt ut det jeg har laget.

Semesteroppgaven kan du se HER!

Profilmanualen kan du se her HER!

Nettsiden kan du se HER!

Mine fem arbeider er HER!

Dette har jeg gjort de siste 8 ukene på skolen:

  • Jobbe med å lage en fungerende nettside
  • Lage layout til nettsiden
  • Lage logo/icon til nettsiden
  • Lage initialer som kan brukes som feks. copyright på bilder på siden.
  • Profilmanualen.

Semesteroppgaven min gikk ut på å lage en hobbyblogg. Jeg måtte derfor lage en fungerende nettside som kunne fungere på både pc, ipad og mobil. Jeg jobbet lenge med utseendet på nettsiden siden jeg gikk veldig mye frem og tilbake når det gjaldt hvordan den skulle se ut. Så når jeg startet på nytt med utseendet ble tiden litt stram, men det gikk tilslutt! Her kan du se hvordan nettsiden ser ut nå!

Så nå sier jeg takk for meg.

Cathrine Bårli

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


+ 6 = thirteen

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>