Mine 5 arbeider

“Fantasy art”

I denne oppgaven skulle vi lage en illustrasjon i Photoshop med temaet Wonderland. Vi skulle bruke de teknikkene vi hadde lært, feks layers.effects, brushes osv. Jeg laget en skisse i illustrator som jeg la inn i photoshop for å fargelegge og ordne. Under kan du se det ferdige resultatet.

Dragen-7

Ex Libris

I denne oppgaven skulle vi lage en egen Ex Libris, altså et eget “bok merke”. Det er noe man har i boken sin så man kan se hvem som eier den. Den er laget i photoshop. Legger til bildet under av Ex Librisen min.

HEST-hvit-bakgrunn

Filmplakat i Art Deco stil

Vi skulle også lage vår egen plakat i Art Deco stil fra en av Quentin Tarantino’s filmer. Jeg valgte filmen inglourious basterds. Den er laget i Illustrator og under er bildet av den ferdige plakaten.

ingl.bast.-sikkerhets-plakat

Komposisjons oppgave

Denne gangen skulle vi lage et poster for en utstilling. Vi kunne velge type utstilling selv, valget mitt ble interiør tilslutt, den er laget i både Illustrator og i Photoshop. Under er den ferdige plakaten.

FFERDIG-komposisjons-opggaven

 

Egen mobil app

Denne oppgaven gikk ut på å lage en APP i Dreamweaver. Vi kunne velge innhold og tema selv, derfor valgte jeg å lage en CathrineApp. Det er en app som jeg har laget spesielt for meg, siden den inneholder internettsider jeg ofte er innom.

Jeg startet med å skisse på ark hvordan jeg kunne tenke meg at appen skulle se ut. Bildene/iconene har jeg laget i Photoshop og de er i riktig størrelse.  Appen min består av en forside/hovedside og så en meny. I menyen kan man velge de andre sidene(Sider,avis,klær og info.) Under kan du se bilder av appen.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


seven − 2 =

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>