Profilmanual

Liten profilmanual satt sammen i Indesign


Posted in Uncategorized | Comments Off

Arbeider

Arbeid 1: Laget i Illustrator


Arbeid 2: Laget i Photoshop

Arbeid 3: Laget i Photoshop, vektorisert i Illustrator

Arbeid 4: Laget i Illustrator

Arbeid 5: Laget i Illustrator

Posted in Semesteroppgave 2011 MD | Comments Off

Ferdig!

Da er jeg ferdig med min semesteroppgaven, synes at dette har vært en spennende og lærerik periode!

Logo

Logoen har jeg brukt mye tid på for å få den slik jeg ønsket. Den første uka gikk til å lage mange forslag, men jeg ble aldri helt fornøyd med disse forslagene. For meg var det nemlig viktig å lage en logo som så bra ut, men som samtidig var relevant for prosjektet og ga mening. I midten av uke 18 fikk jeg en ide på en logo, og begynte å skisse på papir. Ideen gikk ut på bruke enkle linjer som til sammen danner en eilbåt som kommer ut av bølgene. Etter at jeg hadde tegnet en grovskisse for hånd, scanet jeg tegningen inn på mac´n og tok den opp i programet Illustrator hvor jeg rentegnet den med et tegneverktøy som heter pentool. Logoen skal endten framstilles i mørkeblå #333366 eller hvitt #FFFFFF alt etter hvilken farge bakgrunnen den skal trykkes på har.

Fonten jeg har brukt i logoen heter Marker Felt. Jeg har valgt å utheve “Pinseleir 2012″ slik at det står mer ut enn resten av teksten.

Plakat

Plakaten er i A3 format og jeg har laget den i programmet Illustrator. Bildet som jeg har brukt, har jeg redigert i Photoshop. Hvor jeg har copiert bildet og lagt det i et layer over det første, deretter har jeg gjort det nederste bildet sort/hvitt og hvisket inni det grå seilet som orginalt var gult for å få det hvitt. Deretter cropet jeg bildet for å få det i den størrelsen jeg ønsket. Grunnen til at jeg forandret fargen i det ene seilet fra gult til grått var ganske enkelt fordi jeg ønsket kontraster til alle blå fargene jeg hadde brukt og da passet det fint med gult, men i orginalbildet var det litt for mye gult. Bildet har jeg plassert litt på skråt for å gi plakaten litt mer fart. Fontene jeg har brukt i plakaten er Marker Felt og Comic Sans MS.

Brosjyre

Brosjyren har jeg laget i Indesign og den består av 10 sider med info om leiren. Jeg har brukt det samme bildet til forsiden av brosjyren som jeg brukte i plakaten. Logoen har jeg plassert øverst i venstre hjørne, men uten tekst. Grunnen til at jeg har valgt å ta bort teksten er rett og slett fordi jeg syntes at det ble for mye og at logoen i dette tilfellet gjorde seg godt uten teksten. Jeg har som dere sikkert kan se lekt meg mye med former når jeg laget denne brosjyren og føler at jeg har kommet fram til en løsning som fungerer. I all hovedsak har jeg benyttet meg av tre farger; mørkblå #33366, turkis #0099FF og hvitt #FFFFFF. På alle sidene inni bladet har jeg linjer som går i buer nesten helt nederst, disse linjene føler jeg at er med på å gi brosjyren et lite løft. Under linjene finner man addressen  til Tønsberg Seilforenings nettside. Jeg har brukt fonten Marker Felt til overskrifter og Comic Sans MS til selve teksten.


 

Annonse

Øverst i Sidebaren min til høyre har jeg lagt ut en annonse som jeg har laget til Pinseleiren. Denne annonsen har jeg laget i et program som heter Flash. Her har jeg cropet et bilde i Photoshop slik at jeg fikk rett størrelse uten å strekke bilde. Deretter tok jeg bildet opp i Flash og la på en tekst som kommer hoppende opp etter noe sekunder. Deretter erstates bildet med logoen for pinseleiren, som igjen etter noen sekunder blir byttet ut med et nytt bilde, hvor en ny tekst hopper opp sammen med en turkis runding hvor det står les mer! Meningen her er å legge en link inn i annonsen som fører deg til Tønsberg Seilforenings hjemmeside når man trykker på selve annonsen.

Klær

Klærne har jeg tegnet fra scrach med pentool i Illustrator og lagt skygger på ved hjelp av farger.

Genser Foran: her har jeg valgt å holde det relativt enkelt ved å bare plassere logo på midten over lomme.

Genser bak: På baksiden har jeg valgt å plassere 2012 på hetta, Tønsberg Seilforenings slogo midt på ryggen og Pinseleir helt nederst på genseren.

Zip hood foran: På forsiden av jakken har jeg valgt å lage logoen veldig stor, slik at den fortsetter litt på baksiden av jakken. nederst til høyre på har jeg skrevet “Pinseleir 2012″, “Tønsberg Seilforening”.

Zip hood bak:Her ser man at logoen til pinseleiren slutter på baksiden av jakken. Øverst på ryggen står Tønsberg Seilforenings slogo: “Et hav av muligheter”.

T- shirt foran: Her har jeg brukt litt det samme prinsippet som på jakken hvor logoen fortsetter på baksiden.


T-shirt bak:
Her ser man at logoen slutter på baksiden. Øverst på ryggen står “Pinseleir 2012″, “Tønsberg Seilforening”


Tennis skjorte foran:
Her har jeg gjort det ganske enkelt og bare plassert logoen på brystet til høyre.

Tennis skjorte bak: Nederst på skjorta står det “Pinseleir 2012″, “Tønsberg Seilforening”.

Caps foran: Her har jeg lekt meg litt med logoen og gjort den så stor at man ikke får med seg endene. 2012 står med mindre skrift nede til høyre.

Caps bak: Enkel bakside hvor det står Pinseleir 2012 bak på “stramme reimen”

Visittkort

Visittkortet har jeg laget i Illustrator. Jeg har valgt å lage visittkortet like stort som et vanlig bankkort 5.5 cm x 8.5 cm for at det skal få plass i lommebøker, kortholdere etc.

Forside: Enkel info, navn, telefon og e-post

Bakside:Her har jeg valgt å gjøre det ganske enkelt med logoen til Pinseleiren og nettadressen til Tønsberg Seilforening.

Folder: Folderen har jeg laget i Photoshop. Logoen har jeg her laget litt stor slik at den avsluttes på baksiden. Valgte å tegne noen måker inn på forsiden for å gi den et litt mer preg av sjøen. På baksiden står det enkel info og på bretten finner man Tønsberg Seilforenings nettaddresse. Størrelse A4.

Posted in Semesteroppgave 2011 MD | Comments Off

Visittkort & folder

I helga satt jeg å jobba litt hjemme, og da laget jeg dette vissitkortet og denne folderen.

Visittkort forside:


Visittkort bakside:

Folder:


 

Posted in Semesteroppgave 2011 MD | Comments Off

Profil klær!

Denne uka har jeg jobbet mye med designet til T-shirts, hettegenser, hettejakke og caps. Her har målet vært å fremme logoen til Pinseleiren og gi klærne en “look” som fenger målgruppen.

Hettegenser forfra:

Hettegenser bak:

Hettejakke forfra:

Hettejakke bak:

T-shirt forfra:

T-shirt bak:

Tennis skjorte forfra:

Tennis skjorte bak:

Caps forfra:

Caps bak:

Posted in Semesteroppgave 2011 MD | Comments Off

Hoods, t-shirt & caps

I dag har jeg jobbet en del med designet til hoods, t-shirt og caps.

Genser foran:

Genser bak:

T-shirt foran:

T-shirt bak:

Caps:

Posted in Semesteroppgave 2011 MD | 35 Comments

Flash annonse

Planen for uka var  å jobbe i flash, men så fikk jeg forespørrsel fra Tønsberg Seilforening om å lage et Beachflagg for dem denne uka. Dermed ble det litt mindre tid en planlagt i flash og litt mer tid brukt i illustarator. Men jeg fikk i allefall satt i sammen noe, som jeg kan finpusse litt på senere.

 

Posted in Semesteroppgave 2011 MD | 27 Comments

Forandring fryder!

I dag har jeg gått over brosjyren min en gang til, og gjort en del forandringer. Bildet på forsiden har jeg redigert i photoshop, slik at det enne seilet ble mer nøytralt. Ellers har jeg forandret en del på sidene inne i brosjyren. Blant annet har jeg satt opp gulfargen i seilet på side 9.

Posted in Uncategorized | 37 Comments

Litt forandringer

I dag har jeg forandret en del på sidene inni brosjyren, spesielt side 2, 3, 4 og 5.

Posted in Semesteroppgave 2011 MD | 2 Comments

Brosjyre

Nå har jeg laget et første utkast til brosyren. Jeg har her prøvd å holde meg til samme still gjennom hele bladet, og føler at dette er noe jeg har fått til. Det er de samme fargene som jeg har brukt i logo og plakat som går igjen i brosjyren. Fonten jeg har brukt er Skia. Kommer flere forandring. Klikk på bildet, så kommer man inn på en bladbar flash fil.

Posted in Semesteroppgave 2011 MD | 1 Comment