SEMESTEROPPGAVE

PRODUKT:
Det jeg leverer inn som min endelige oppgave er et interiørmagasin, en tilhørende webside, reklamemateriell og en profilmanual.

HER kan du lese HERWELL interiørmagasin
HER kan du besøke websiden
HER kan du se på profilmanualen

MAGASINET:
Mitt hovedfokus under semesteroppgaven har vært magasinet: HERWELL interiørmagasin.
Jeg satt opp en innholdsfortegelse i begynnelsen av semesteren, og satt meg som mål å lage et magasin på 150 sider. Jeg ville at magasinet skulle være så virkelighetsnært som overhode mulig. Heldigvis fikk jeg til det jeg hadde sagt jeg skulle gjøre (trykk HER for å se innholdsfortegnelsen).

WEBSIDEN:
Jeg var klar til å begynne med mockup av websiden helgen før jeg hadde tenkt. Jeg kikket litt rundt etter et WordPress theme jeg kunne tweake, og fant Hatch. Det hadde det grunnleggende jeg var ute etter på siden min, og virket som et greit theme å endre på.
Jeg var hele tiden klar på at jeg ville prøve  å style den så mye jeg kunne. Jeg ville helst jobbe mest med css, html og litt med php. I uken med web fikk jeg gjort det jeg skulle og jeg klarte å få til det jeg ønsket med siden.

PROFILMANUAL:
Jeg har laget en profilmanual for min bedrift, HERWELL interiørmagasin. Profilmanualen min inneholder logo, typografi, farger, layout, grid, web, reklamemateriell, poastalia og visittkort.

REKLAMEMATERIELL:
Reklamemateriellet har jeg laget i form av Flash-bannere på websiden jeg har kodet, men også i selve interiørmagasinet. Jeg ville jo ha magasinet mitt så virkelighetsnært som overhode mulig, og da måtte noen annonser få være med i bladet.

PRODUKSJON OG EVALUERING:
Jeg satt opp en tidsplan i begynnelsen av semesteroppgaven, der jeg bestemte meg for hva jeg skulle gjøre uke for uke fremover. Jeg har klart å følge denne tidsplanen til punkt og prikke, helt til den siste uka. Jeg fikk problemer med oppløsninen på noen bilder (som stod at skulle ha 100dpi, være 30cm brede og 50cm høye) og kunne ikke bruke de. Layout, tekst og plassering av bilder var allerede bestemt på disse 6 dobbeltsidene jeg ville bruke bildene på. Da var det bare tilbake til å samle mer informasjon, lage ny layout på 6 av sidene, forfatte tekst og alt som følger med. Da fikk jeg plutselig litt dårlig tid, og kjente at stresset begynte å komme.

Heldigvis klarte jeg å finne noen bilder med god oppløsning (som jeg forsåvidt likte mye bedre enn de forrige) og fikk ferdig magasinet mitt. Jeg har også endret litt på noen av de første sidene jeg lagde, fordi uttrykket jeg ville ha på magasinet kom bedre frem med den stilen jeg utviklet senere i semesterperioden.
Jeg vil si at jeg har jobbet gjevnt med oppgaven, holdt meg til tidsplanen store deler av tiden og fått til det jeg ønsket.

For å se oppdateringer uke for uke kan du trykke på kotegorien Semesteroppgave.