Semesteroppgave: Oppdatering uke 21

Denne uken har jeg fortsatt jobbingen med InDesign, laget mockup av websiden og begynt å tweake et theme. Jeg har valgt å tweake et gratis-theme som heter Hatch (jeg skriver et eget innlegg om themet senere).

Jeg begynte også med noen grafiske elementer jeg vil ha på siden min. Jeg skal lage et minimagasin til forsiden min, som viser en preview av hva du får lest om i det neste magasinet som blir utgitt. I tillegg har jeg jobbet med forsidelayout på “tidligere” utgaver av magasinet. Jeg vil enten ha de statisk på siden min (som et slags mini-galleri) eller sette de sammen i en Flash-fil. Jeg føler jeg må teste ut begge deler og se hva som blir seende best ut.

Jeg er ferdig med den største delen av kodingen og mangler de grafiske elementene, noe innhold og finjusteringer. Jeg kommer til å bli ferdig med dette i løpet av helgen eller litt før. Jeg tenkte å gjøre absolutt siste finpuss på siden den siste uken før innlevering. Jeg vil være helt sikker på at det enedelige uttrykket på magasinet og websiden er det samme.

Jeg jobber smått i InDesign hele tiden, og føler at magasinet faller mer og mer på plass. Nå har jeg jo funnet ut at jeg skal lage et lite “mini-magasin” i tillegg, men jeg er ganske sikker på at det går seg til tidsmessig.

- Anette Herwell